![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
When I wake up in the sunlight Gündoğoğarken uyandığımda And look into your eyes Ve gözlerinin içine baktığımda And I hold you for a little while Ve sana kısa bir süreliğine sarıldığımda and I see behind your smile Ve gülüşünün ardını gördüğümde I remember how beautiful I used to think you are Senin ne kadar güzel olduğunu düşündüğümü hatırlıyorum Now the only love that meant something is gone Şimdi ise birşeyler ifade eden tek aşk yok oldu I should have let you go when I saw that it was over in your eyes Gözlerinde bittiğini gördüğümde gitmene izin vermeliydim What do I have to do to get rid of you Senden kurtulmak için ne yapmalıyım? I'll be better on my own Kendi başıma daha iyi olacağım Now, I miss the sun, but as long as I'm with you Şimdi seninleyken doğan güneşi özlüyorum It's just another rainy day in London Bugün sadece Londra'da başka bir yağmurlu gün... It's just another rainy day in London Bugün sadece Londra'da başka bir yağmurlu gün... I still hold onto the memory of how we were meant to be Nasıl anlamlı olduğumuzun hatıralarına,hala sıkı sıkıya tutunuyorum And I wonder did you ever care Ve hiç umursadın mı merak ediyorum You were never there for me Hiç benim için orada değildin... I thought I was stronger Daha güçlü olduğumu sanırdım But then why am I here when there's nothing left to say İşte o zaman söyleyecek birşeyim olmadığında neden burada olduğumu düşündüm Now the only love that meant something is gone... Şimdi ise birşeyler ifade eden tek aşk yok oldu |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
işte bu yaaa yakışır aj me bu aralar zaten bu şarkı sayesinde uyuyorum:86::wub: cemere duymasın valla yoksa yanarım ![]() sagol elma şekerim:17:
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |