![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Everything I have is for you Sahip olduğum herşey senin için.. My name is Kev Adım Kev And I like the type of girl who can love me for me Ve ben, beni ben olduğum için sevecek kızları severim The type of girl who I can hold in my arms Kollarıma alıp sarılabileceğim And give her all that I have to give Ve herşeyimi verebileceğim.. And if you're that type of girl Ve eğer sen bu tarife uyuyorsan Then you're getting all my love Benim sevgimi kazanıyorsun demektir Hi my name is Brian Merhaba, ben Brian But you can call me B-Rok 'cuz I'll be rockin' your house Ama bana kısaca B-Rok diyebilirsin çünkü evini sallıyor olacağım Nah, I'm just playin' Sadece şakaydı But on the real tip, I like a serious girl Aslına bakarsan, ben ciddi kızları severim Somebody who's gonna be smart Zeki olan birini A girl who even... even likes to go to school Hatta... okula bile gitmeyi seven biri (Yo Brian, stop lying) (Atma Brian, din kardeşiyiz) :d No, c'mon Nick, for real Hayır nick, gerçekten I like a girl with a good head on her shoulders Ben, omuzlarının üstünde iyi bir kafaya sahip kızları severim (Yeah right!) (Evet, doğru) C'mon Hadi.. All my love is for you Tüm sevgim senin için.. My love, my love Sevgim, sevgim, And I'm gonna give it to you Ve onu sana vereceğim My love, my love Sevgim, sevgim My love is all I have to give Sevgim sana verebileceğim tek şey.. My name is Howie D. Adım Howie D. And this is how we do it Ve işte biz bunu böyle yaparız I like the type of girl that one day she'll become my wife Ben, bir gün karım olabilecek kızları severim We'' get married and she'll make me breakfast Evlenip bana kahvaltı hazırlayacak.. She'll make me lunch and my dinner Öğle yemeğimi ve akşam yemeğimi de I want bacon and eggs, pancakes, orange juice, mashed potatoes, Pastırma ve yumurta isterim, krep, portakal suyu, patates püresi, Turkey, guacamole, chicken... Hindi, meksika mezesi, tavuk... (Yo, yo, Howie... chill... Howie? Howie?) (Howie, yeter be oğlum) Yo, my name is A.J. Selam, adım A.J. And I like the type of girl who'll let me do everything for her Ben de onun için herşeyi yapmama izin veren kızları severim Let me make you breakfast Sana kahvaltı hazırlayayım Let me make you lunch Öğle yemeği, Let me make you dinner, baby Akşam yemeği.. But after that, I'll just make you happy Ama sonra, sadece seni mutlu edeceğim See Howie, that's how you gotta do it Gördün mü Howie, bu iş böyle olur.. Howie? Yo... yo... D? Howie, oğlum, D? (Yo, why you gotta dis me like that for?) (Niye hep böyle aşağılıyorsun beni abi) My name is Nick Adım Nick And I like the type of girl that loves to go dancing Ve ben de dans etmeyi seven kızları severim The type of girl that likes to move her body Vücudunu sallamayı seven kızları The type of girl that likes to shake what her mama gave her Annesi ona ne bahşettiyse, onu sallamayı seven, The type that will let me hold her hand and kiss her Elini tutup, onu öpmeme izin veren The type that will let me take her to the movies and then kiss her Onu sinemaya götürüp, sonra öptüren The type that will let me hold her so tight and then kiss her Onu sıkıca sarıp, gene öpmeme izin veren.. And kiss her, and kiss her, and kiss her *laughs* Öpmeme, öpmeme, öpmeme.. My name is B-Rok and I'm gonna always love you Adım B-Rok, ve daima seni seveceğim My name is A.J. and I'm gonna always love you Adım AJ, ve daima seni seveceğim My name is Howie... how we doin' sweetheart? Adım Howie, nasılsın tatlım? My name is Nick and I will always love you Adım Nick ve daima seni seveceğim And baby, my name is Kev Ve bebeğim, adım Kev And I just want you to know sadece şunu bilmeni istiyorum That I will always love you Her zaman seni seveceğim Yes baby... no diggity Evet bebeğim, hiç şüphesiz..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
eğlenceli bir şarkı olduğu için, böyle bir çevirinin hoş olacağını düşündüm.. olmuş da galiba, can onay verdiyse olay tamamdır benim için.. :17:
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
|
My name is Nick Adım Nick And I like the type of girl that loves to go dancing Ve ben de dans etmeyi seven kızları severim The type of girl that likes to move her body Vücudunu sallamayı seven kızları The type of girl that likes to shake what her mama gave her Annesi ona ne bahşettiyse, onu sallamayı seven, The type that will let me hold her hand and kiss her Elini tutup, onu öpmeme izin veren The type that will let me take her to the movies and then kiss her Onu sinemaya götürüp, sonra öptüren The type that will let me hold her so tight and then kiss her Onu sıkıca sarıp, gene öpmeme izin veren.. And kiss her, and kiss her, and kiss her *laughs* Öpmeme, öpmeme, öpmeme.. puhaha koptum ya:dsüper ötesi olmuş çeviri sağol cemalcim ya:d şunLarın tatlılığına ya yirim sizi:d |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
:laugh: çeviri için saol dayı | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| Alıntı:
............harika şimdi bu şarkıyı dinliyorum ve anlamları bilerek dinlemek çok güsel dayı sagol ellerine saglık:17:
__________________ | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
| Hi my name is Brian But you can call me B-Rok 'cuz I'll be rockin' your house Nah, I'm just playin' But on the real tip, I like a serious girl Somebody who's gonna be smart A girl who even... even likes to go to school (Yo Brian, stop lying) No, c'mon Nick, for real I like a girl with a good head on her shoulders (Yeah right!) C'mon Briaaaaannn,,,yes babyyyy It's meee...!!!! :wub: |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |