![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
Belki de sadece benim Ama olduğumu sanmıyorum Benim için olası bir durum Bu şekilde devam etmek için Çok güvensiz hissediyorum Her zaman uzaklaşmak Ve hiç düşünmemek Ne kadar sürecek böyle Tümü aklımı kurcalıyor Ama gerçekten istemiyorum Fazla yanılmışım gibi geliyor Telefonla öpücük gönderiyorum Görüş açımı söylemem gerek Senin hakkında bir şey söyle bana Bence seni kaybettim Şimdi tümü aklımda Tümü aklımda Mücadele etmenin ve kavga çıkarmanın Benim sitilim olmadığını biliyorsun Ama bu kez farklıyım Ben rol arkadaşın değilim Ve belki de sadece bana öyle geliyor Ama bu nasıl bir his Ve bu yeterli olabilir Kıskançlığın diğer bir durumu için Tümü aklımı kurcalıyor Ama gerçekten istemiyorum Fazla yanılmışım gibi hissediyorum Telefonla öpücük gönderiyorum Görüş açımı söylemem gerek Senin hakkında bir şey söyle bana Bence seni kaybettim Şimdi tümü aklımda Tümü aklımda Doğrular hakkında konuşabiliriz En iyisinden daha fazla istiyorum Yani öpebilirdim seni Aşk hakkında bir şey söyle Sadece daha fazla aşk istiyorum Tümü aklımı kurcalıyor Ayrılmayı istemiyorum Fakat yanlış yönlendirmek istemiyorum Telefon ile öpücük gönderiyorum,bilmeni istiyorum |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |