![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Artık ağlayamıyorum, gözlerim kurudu.. Senden başka hiçbir şey düşünemiyorum Sabahları uyanışımın sebebi sensin Son zamanlarda ikiye kadar uyuyorum Bazen yemin ederim ki yanımda yatıyorsun Sana elimi uzatıyorum, ama orada değilsin.. Teninin kokusu hala yastığımda, Hala saçının tellerini buluyorum.. Söyle bana tekrar deneyebilir miyiz? Aşka geri dönebilir miyiz? Beni yağmurdan kurtarıp, Yine günışığım olur musun? Bunu telafi edebilir miyim? Söz veriyorum, ikimiz için herşeyi yaparım.. Çünkü bebeğim, seni seviyorum Ciddiyim, sana ihtiyacım var Hadi aşka geri dönelim.. Sensiz devam etmek istemiyorum Daha fazla incinmek istemiyorum Hiçbirşey düzgün değil ve dünyam çığrından çıktı Uğruna yaşanacak hiçbir şeyim kalmadı.. Deniyorum fakat Seni sevmekten, burada olmanı dilemekten kendimi alamıyorum Bebeğim sen benim hayatımsın Ben sadece biricik bebeğimi istiyorum.. Öyleyse aşka geri dönebilir miyiz? Beni yağmurdan kurtarıp, Yine günışığım olur musun? Bunu telafi edebilir miyim? Söz veriyorum, ikimiz için herşeyi yaparım.. Çünkü bebeğim, seni seviyorum Ciddiyim, sana ihtiyacım var Hadi aşka geri dönelim.. Fikrini değiştirmen için bana bir gece daha ver Ve yemin ederim, bu gece seni 'oraya' götüreceğim gece olacak Son şansımı kullanmalıyım Sana dönmeye çalışırken ölsem de, umrumda değil Seni seviyorum, sen benim kadınımsın Hergün orada olacağım, her hafta..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
Artık ağlayamıyorum, gözlerim kurudu.. Senden başka hiçbir şey düşünemiyorum Sabahları uyanışımın sebebi sensin Son zamanlarda ikiye kadar uyuyorum Bazen yemin ederim ki yanımda yatıyorsun Sana elimi uzatıyorum, ama orada değilsin.. Teninin kokusu hala yastığımda, Hala saçının tellerini buluyorum.. bu ne yaaaaa....:cry3::wub2:
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |