![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Ayaklarım yere basıyor ama koşamıyorum Gürültüyü kafamın içinde boğuyorum Bu olduğum adam kim? Kendimi görmek beni öldürüyor Ta derinlerde unutamamışken Nasıl affedileceğini nasıl öğrenebilirsin? Tüm pişmanlığımla, Uzun zamandır ilk kez dua ediyorum Yalanlar yokolup gidiyor Sonunda uyanıyorum Gitmene izin verebilecekmiş gibi hissediyorum, Söylemek istediğim herşeyi söyleyebilecekmiş gibi.. Yalnız kalmak sorun değil Gözlerimi kapadığımda ben canlanıyorum Hiç emin olamadım ama şimdi eminim Bu yapmak zorunda olduğum seçimdi Belki hiç anlamayacağım Bazen hatalar yapmak zorunda olduğunu Sonunda uyanıyorum Gitmene izin verebilecekmiş gibi hissediyorum, Söylemek istediğim herşeyi söyleyebilecekmiş gibi.. Yalnız kalmak sorun değil Sonunda yüzleşiyorum Açıkça gösterebilecekmiş gibi hissediyorum Biliyorum ki çekip gidebilirim Yalnız kalmak sorun değil Gözlerimi kapadığımda.. Çekip gittiğinde nereye gideceğini nasıl bilebilirsin? Gözlerimi kapadığımda.. Ne zaman bittiğini nasıl bilebilirsin? Uzun zamandır ilk kez görüyorum, Birşey söylediğimde bana inandığını.. Sonunda uyanıyorum Gitmene izin verebilecekmiş gibi hissediyorum, Söylemek istediğim herşeyi söyleyebilecekmiş gibi.. Yalnız kalmak sorun değil Sonunda yüzleşiyorum Açıkça gösterebilecekmiş gibi hissediyorum Biliyorum ki çekip gidebilirim Yalnız kalmak sorun değil Gözlerimi kapadığımda.. altyapı : Downpour
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
çok çok saolun ikinizde yaa satellite dan sonra en çok istediğim buydu teşekkürler ![]() dinlerken sözlerini kolay anlıorum ama düzgün bişeye çeviremiorum anlamak ayrı şey anlayıp çevirmek ayrı şey walla ne dicemi bilemiorum özel bi yetenek gerek sanırım |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |