![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
It's another night, another day Bir başka gece,bir başka gün It's another street, with another name Bir başka cadde farklı bir isimle Just another storm, Just another rain Başka bir fırtına,başka bir yağmur But now nothing feels the same Ama şimdi hiçbirşey aynısını hissettirmiyor Yesterday I thought, this was solid ground Dün düşündüm ki bu sağlam bir zemindi Just another thing, I was wrong about Bu da yanıldığım başka birşeydi But I never learn, Til it crash and burn Ama hezimete uğrayana kadar öğrenemiyorum Just another textbook case of Playing with fire "İşte yine tipik bir ateşle oynama When I should have left love alone Aşkı yalnız bırakmam gerektiğinde Maybe I should have listen when they said Belki onların ne dediğini dinlemeliydim Don't try this at home, Don't try this at home Don't try this at home Bunu evde deneme!! Guess what now, I can live without Şimdi ne oldu tahmin et,,haricinde yaşayamıyorum All the foolish love, People talk about İnsanların konuştuğu tüm bu aptal aşkların(haricinde) Better by myself, with no one around Kendi başımayken daha iyiyim,kimse yokken But that's what I'm saying now Ama şu an söylediğim bu. But that's such a lie, cause I know that once Ama bu tamamen yalan,çünkü bir kez tattım I look in her eyes, Fall back in love Gözlerine bakıyorum ve yine aşık oluyorum Guess I'll never learn, Til it crash and burn Sanırım hezimete uğrayana kadar öğrenemeyeceğim Just another textbook case of Playing with fire İşte yine tipik bir ateşle oynama .. Said I was Playing with fire Ateşle oynadığımı söyledim When I should have left love alone Aşkı yalnız bırakmam gerektiğinde Maybe I should have listen when they said Belki onların ne dediğini dinlemeliydim Don't try this at home, Don't try this at home Don't try this at home Bunu evde deneme!! Call me crazy but I've been here before Bana deli de ama ben daha önce buradaydım And I promised myself I wouldn't fall Ve kendime söz verdim (aşka) düşmeyeceğime dair But looking now I'm so lost Ama şimdi çok kayıp görünüyorum I guess I'm gonna have to learn the hard way because Sanırım zor yolu öğrenmek zorundayım,,çünkü; I have a problem with one thing I shouldn't touch Erişemeyeceğim birşeyle bir problemim var. I know that love is dangerous Biliyorum,bu aşk tehlikeli But i can't keep on Ama bunu sürdüremem... Don't try this at home Playing with fire.. Ateşle oynamayı evde denemeyin! ... Her cümlenin başına bir "but" bir "and" konulmasına sinir oluyorum şarkılarda ya. Herneyse Girgin buyur,,güle güle oku |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 07-Eylül-2009
|
Güzel çeviri, emeğine sağlık. Yalnızca bir yer için önerim var. "Just another textbook case of Playing with fire" anlam olarak, "İşte yine tipik (her zamanki gibi) bir ateşle oynama, kendini tehlikeye atma durumu" diyebiliriz. Saygılar |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |