![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Gezintideyim, güneşin altında uyudum, Bulutları şişirip, dondurma gibi yiyerek.. Her tarafı dolaştım, asla bu şehirden ayrılmadım Göz kapaklarımda su kabarcıkları, Paris'te bir bahar gibi Her şeyi gördüm, her hayali hayal ettim Ben her insanım, daha bitirmedim bile.. Bak nasıl gidiyorum, kusursuzca akıyorum Yüzümde rüzgar, hep zorlukla yağıyor (!) Hep en yukarıdayım, yukarı çıkıyorum Herşeyim ve ben herşeyim Hepsini biliyorum, tek bir şey bilmiyorum Değişiyorum, hala aynıyım Ben her rengim, ben her rengim Her daim yeşilim Kenardaydım, hep önde kaldım Öyle çok hızlıyım, cezamı kesin.. Bana öğretemezsin Sadece bilmek istiyorum Yerimde durmak istiyorum ama asla büyümeyeceğim Her şeyi gördüm, her hayali hayal ettim Ben her insanım, daha bitirmedim bile.. Bak nasıl gidiyorum, kusursuzca akıyorum Yüzümde rüzgar, hep zorlukla yağıyor (!) Hep en yukarıdayım, yukarı çıkıyorum Herşeyim ve ben herşeyim Hepsini biliyorum, tek bir şey bilmiyorum Değişiyorum, hala aynıyım Ben her rengim, ben her rengim Her daim yeşilim Gerçek hayalden daha tuhaf, Eğer yürüyen bir çelişkiysen, Her daim yeşilsen.. Her zaman bakıyorsun İlk ayrılan sendin, ama yine geri döndün Sormaktan korkma, ama tekrar sorma Sonsuza kadar süreceğiz, her daim yeşilken.. (!): şarkının sözlerinde bir gariplik var gibi, lyric te bir hata olabilir..ya da benim ingilizcem yeterli olmayabilir..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| evet biraz garip sanki. ama senden kaynaklanmadığı kesın dayı. arşivin ortada :wink: elıne koluna hızına sağlık dayı yıne süpersin :clap:
__________________ ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
dayı.. dediğin gibi bi gariplik var şarkıda amma velakin şarkı süpper
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |