![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
You had me fooled Beni kandırdın You were so good at that Bunda çok başarılıydın I'm so unglued too many pieces to put back Geri koymak için çok fazla yapıştırıcısız parçadan oluşuyor gibiydim. You were the best by far Açık arayla en iyisiydin. How did we end up like this Nasıl oldu da böyle bitti? And even though who you are (?) Senin gibi birisi olmasına rağmen (?) I can't believe it's like this Bu şekilde olmasına inanamıyorum. I wanna know Bilmek istiyorum... How does it feel to be a fallen angel Düşmüş bir melek olmak nasıl bir his? Your wings are lying on the ground Kanatların yerde uzanırken.. How does it feel to be a fallen angel Düşmüş bir melek olmak nasıl bir his? Forever is a long way down Sonsuzluk dönüşü olmayan uzun bir yol You're everything that I thought I wanted to be İstediğimi düşündüğüm herşeydin benim için. But everything is disappeared for me Ama 'herşey' yok oldu benim için. So how does it feel O yüzden nasıl bir his? How does it feel to be a fallen angel Düşmüş bir melek olmak nasıl bir his? Of love Aşkın (düşmüş meleği).. I followed you Seni takip ettim To the deepest part of love Aşkın en derinliklerine kadar And how do you destroy the life you built for us Bizim için inşa ettiğin o hayatı nasıl yok edersin? This is a mystery Bu bir gizem You played the part so well, yeah Rolünü çok iyi oynadın. Now this is history Artık tarih oldu. Was I the last to tell Anlatacağın son kişi ben miydim? I wanna know Bilmek istiyorum.. The only thing that's worst than emptiness Boşlukta olmaktan daha kötü tek şey, Is when your heart's lost Kalbinin kayıplara karışması... And the only thing that's worth the pain Ve acıya değen tek şey, Is the price of what love costs Aşkın neye mal olduğu, It's when you think its all in your hands Tam da hepsinin ellerinde olduğunu düşündüğünde That's when it's gone Hepsini kaybettiğin andır. And you think you're invincible Ve kendini yenilmez sanıyorsun, Believe me you're so wrong İnan bana öyle yanılıyorsun ki! Tell me how does it feel Bana nasıl bir his söyle...
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Dokunaklı sözler..Bu şarkıya da bayıldım..Çeviri de harika dayı çoook saol,ellerine sağlık:clap:
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| tamam arkadaş ne masquerade ne bigger, benim asıl şarkım fallen angel bundan sonra. sözler süpermiş ya :w00t: dayı seni çok şımarttık bu aralar ama yine de dicem, süpersin dayı ellerine sağlık :d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bu şarkıların albümde olup olmayacağı kesin değil..
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |