![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
'Artık bunu istediğimi sanmıyorum' Dedi ve yüzüğü yere attı.. Kendine dedi ki. 'Daha önce de ayrılmıştın' 'Ama bu sefer dönmeyeceksin,buna eminim..' Ve o (sevgilisi) başka birşeyi daha parçaladı Valizini aşağıya indirirken, Yola doğru.. Daha önce hiç bu kadar ileri gitmemişti Normalde bu an Ona kendisini teselli etmesi için İzin verdiği an olurdu Fakat bu sefer,ağlamadan Arabaya bindi ve dedi ki, 'Hayır, Sonsuza kadar mutsuz olmak Bana göre değil Çünkü sonunda Biliyorum Daha iyisini hakediyorum,bütün bunlardan sonra Bir başka gözyaşı daha dökmeyeceğim' Uzaklara doğru arabasını sürerken gülümsedi Ve uzun zamandır gülmediğini anladı Nereye gittiğini bilmeden millerce sürdü Neden böyle bir inkarda kaldığını merak ederek Onun başka birşeyi daha parçalamasına gülüyordu.. Valizini aşağıya indirirken, Yola doğru.. Daha önce hiç bu kadar ileri gitmemişti.. Normalde bu an Ona kendisini teselli etmesi için İzin verdiği an olurdu Fakat bu sefer,ağlamadan Arabaya bindi ve dedi ki, 'Hayır, Sonsuza kadar mutsuz olmak Bana göre değil Çünkü sonunda Biliyorum Daha iyisini hakediyorum,bütün bunlardan sonra Bir başka gözyaşı daha dökmeyeceğim' Oldum, oldum Özgür oldum,özgürüm Hissettiğim gibi hissedebilmekte özgürüm Derin bir nefes aldı daha önce hiç almadığı gibi Artık daha fazla dram istemiyordu.. Biliyorum Daha iyisini hakediyorum,bütün bunlardan sonra Bir başka gözyaşı daha dökmeyeceğim' 'Hayır, Sonsuza kadar mutsuz olmak Bana göre değil Çünkü sonunda Biliyorum Daha iyisini hakediyorum,bütün bunlardan sonra Bir başka gözyaşı daha dökmeyeceğim'
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
wayyyy cemaaaal çok saol yaa sırada ne var? ben senden aj in sölediği cant stop thinking about you u istesem ha bi de if you knew what i knew nasıl olur?... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
çok hoşuma gitti bu sözler.. daha önce nasıl okumadım ben bunu yaw sanki film izlermişim gibi oldu hem şarkıyı dinleyip hem de sözleri okurken... bana göre unbreakable albümüne konulmayarak haksızlık edilmiş bir şarkı
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |