![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
I wake up every morning and see your face Her sabah kalktığımda yüzünü görüyorum Lying right beside me, it fills the space in my heart Hemen yanıbaşımda uzanıyor, kalbimdeki boşluğu dolduruyor I can't live without you, don't wanna figure out how to Sensiz yaşayamam, nasıl yapabileceğimi de düşünmek istemem.. And every time I lay my head down to sleep Ve her zaman uyumak için başımı yastığa koyuşumda The emptiness inside of me starts to beat so loud İçimdeki boşluk yüksek sesle atmaya başlıyor I can't hear the sound, do you hear it? Sesi duyamıyorum, sen duyuyor musun? For you, Sana, I fall in love all over again each time Her defasında tekrar aşık oluyorum I lay my eyes on you I contend Gözlerim üzerindeyken, mücadele ediyorum I feel so helpless without you, feel so helpless without you. Sensiz öylesine çaresiz hissediyorum It takes a piece of me each time you leave Her gidişin içimden bir parçayı götürüyor. I feel it in my chest, so hard to breathe Bağrımda hissediyorum, nefes almak öyle zor ki I feel so helpless without you, feel so helpless without you. Sensiz öylesine çaresiz hissediyorum.. I witness every trick you got up your sleeve Kolundaki tüm o hileli numaralara şahidim But still somehow you keep on surprising me, I'm yours Ama hala bir şekilde beni şaşırtıyorsun, seninim. I can't live without you, don't wanna figure out how to Sensiz yaşayamam, nasıl yapabileceğimi de düşünmek istemem.. Every time I see you I feel like I could be the luckiest man in the world Seni her görüşümde dünyanın en şanslı insanı olabilirmiş gibi hissediyorum Why try to fight it? There's no need to hide it, because you know... Bununla neden mücadele edeyim ki? Saklamaya gerek yok, biliyorsun ki.. I fall in love all over again each time Her defasında tekrar aşık oluyorum I lay my eyes on you I contend Gözlerim üzerindeyken, mücadele ediyorum I feel so helpless without you, feel so helpless without you. Sensiz öylesine çaresiz hissediyorum It takes a piece of me each time you leave Her gidişin içimden bir parçayı götürüyor. I feel it in my chest, so hard to breathe Bağrımda hissediyorum, nefes almak öyle zor ki I feel so helpless without you, feel so helpless without you. Sensiz öylesine çaresiz hissediyorum.. Feels like I fall apart every time, where do I start? (Without you) Her defasında paramaparça oluyor gibiyim, nereden başlarım (sensiz) I'm so helpless without you Sensiz öylesine çaresizim ki!.. Pitbull's rap: Every time I close my eyes, you the first thing that runs through my mind. Gözlerimi her kapayışımda, aklımdan geçen ilk şey sensin Everywhere I go I see you, hear you, feel you, Gittiğim her yerde seni görüyor, seni duyuyor, seni hissediyorum I just wanna be near you, wanna heal you. Sadece senin yanında olmak, seni iyileştirmek istiyorum Last thing you said is "how dare you." First thing I said is "I'm sorry" Son söylediğin şey "Bu ne cüret"ti, ilk söylediğim şey ise "Üzgünüm" Now I'm sitting here helpless man, same old story. Şimdi burada çaresizce oturuyorum adamım, hep aynı hikaye. Now she's broken-hearted (hearted). Time heals all wounds (wounds). Şimdi onun kalbi kırık, zaman tüm yaraları iyileştirir. She said no not this time, it's true, everyone played the fool. Dedi ki, hayır bu sefer değil, doğru, herkes aptalı oynadı. And that fool is me, Ve bu aptal benim Cause I foolishly took advantage of a woman who loved me for me. Çünkü bir aptal gibi, beni ben olduğum için seven bir kadından yararlandım.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| maşallah maşallah allah nazarlardan saklasın, pek bi hızlı gördüm seni dayı :d çok teşekkür ederiz
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
sızan şarkılardan kesinlikle en iyisi ve en güzeli diyorum!ve teşekkür ediyorum çeviri için dayı
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |