![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Sabahın yedisi,seni düşünüyorum Hissettiğim düşünceleri senin de hissedip hissetmediğini merak ediyorum Yeni bir çocuk gibi, dokunduğunda yumuşacık Bebeğim, birini bu kadar sevmek mümkün mü? Umarım olabilirim Umarım o 'biri' olabilirim Her gece düşlediğin Bildiğimi bilseydin Söylediklerini söylemezdin Bildiğimi bilseydin Doğru olmayan şeylerle Kalbimi kırman yerine Beraber olurduk Zaman geçiyor Gözyaşlarım bu ilüzyonla dolu İçim korku dolu Kayıp bir ruh gibiyim Kendimi çok yalnız hissediyorum Keşke acını hissedebilseydim Hüzün dolu kalbindeki Umarım olabilirim Umarım o 'biri' olabilirim Her gece düşlediğin Bildiğimi bilseydin Söylediklerini söylemezdin Bildiğimi bilseydin Doğru olmayan şeylerle Kalbimi kırman yerine Beraber olurduk Uzaklara gitmez, burada benimle kalırdın Bildiğimi bilseydin Söylediklerini söylemezdin Bildiğimi bilseydin Doğru olmayan şeylerle Kalbimi kırman yerine Beraber olurduk
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |