![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Don't say a word Birşey söyleme I understand Anlıyorum You wanna know if I'm still your man Hala sevgilin olup olmadığımı bilmek istiyorsun Girl can't you tell by the touch of my hand Bebeğim,elime dokunarak anlatamazmısın? I'm gonna please you everyway that I can Seni yapabildiğim her yolla mutlu edeceğim I'll hold you (hold you) Sarılacağım Love you (love you) Seveceğim I'll never let your love go (never let you go, let you go) Aşkının yok olmasına asla izin vermeyeceğim For always (for always) Herzaman I'll stay (I'll stay) Yanında olacağım Just look in my eyes and you'll know Gözlerime baktığında şunu bileceksin ki Baby, I'll be there for you Bebeğim senin için orada olacağım Wherever you go Nereye gidersen git Whatever you do Ne yaparsan yap Girl, I've got forever inside Bebeğim daima içerde olacağım For all of my life Hayatım boyunca I'll be there for you Senin için orada olacağım Don't ever doubt Sakın şüphe etme Your trust in me Bana olan güveninden I'll give you my heart So honestly Dürüstçe sana kalbimi vereceğimden Deep in my soul Ruhumun derinliklerinde Baby, you'll find a dream Bebeğim bir hayal bulacaksın I'll never change Asla değiştirmeyeceğim Girl, I promise you Bebeğim sana söz veriyorum ...nakarat Nothing and no one can tear us apart (tear us apart) Hiçbirşey ve hiçkimse bizi ayıramaz You'll always be here inside of my heart (inside my heart) Sen herzaman benim kalbimin içinde olacaksın And just as sure as the stars shine above Yukarıda yıldızlar parladığı sürece No matter what happens Ne olduğu önemli değil You can count on my love Aşkıma güvenebilirsin |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
acemi çırak işte, bir de ben kalfa olmak istiyorum diyor, bırak canım sende.. bu şarkı daha önce çevrildi seçil, hatta sen de altına mesajını da yazdın, millennium albümünde..unuttun galiba..http://www.thebackstreet.net/backstr...s-z-t2000.html
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
ustaaaa off vallahi billahi baktım yoktu unutmuş ve görmemişim neyse çok utandım şimdi ben yaa :blush2: oturdum o kadar çevirdim ve ne tesadüf ki aynısı olmuş neyse iyi de oldu ezberlemiş oldum sözlerini |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
eyvallah seçil dediğin gibi ustan da çevirmişti daha önceden.. o millenium'a yazdı sen no album tracks'e.. bu parça millenium'da değilmiydi 13. bonus şarkı olaraktan.. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |