![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Liftin' me up, me up, me up, me up. Liftin' me up, me up, me up, me up... When I'm down on my luck and I'm searching for my soul Şanssızlıktan dibe vurduğumda ve ruhumu aramaya koyulduğumda When I'm feeling too much and I start to lose control Kendimi dolmuş hissettiğimde ve kontrolumü kaybetmeye başladımğımda When I'm down so low that even enemies don't wanna know Düşmanların bile bilmek istemeyeceği kadar güçsüz düştüğümde You still care for me, say a prayer for me, and I know Sen hala beni önemsiyorsun,benim için dua ediyorsun ve biliyorum Oooh, I like you hangin' around Etrafımda olmandan çok hoşlanıyorum 'Cause you lift me up when I am upside down Çünkü altüst olmuşken beni çekip kurtarıyorsun Oooh, you are my favorite sound Benim benimsediğim doğrumsun 'Cause you're always down for Lifting me up like an angel when I hit the ground Çünkü tıpkı bir melek gibi dibe vurduğumda beni kurtarmak için hep aşağıdasın Feel your arms all around me when I'm feeling down Duygusal olarak çöktüğümde kollarını vücudumun her yanında hissediyorum Lift me up like an angel when I hit my low Bitkin düştüğümde çekip kurtar beni When your arms are around me Kolların beni sarıyorken I don't wanna let you go Gitmene izin vermek istemiyorum When I'm lost along the way and I can't face another day Yolumu kaybetmişken ve başka bir günle yüzleşemeyecekken And if I stumble on the road and if I can't carry the load Ve eğer yolda tökezlersem ve yükümü kaldıramazsam And if I lose my faith, and kindness, and generosity Ve inancımı,şefkatimi,cömertliğimi yitirirsem Would you hold my hand? Elimden tutacakmısın? Say you understand my pain Acımı anladığını söyleyecekmisin? It's been a long hard road, and it's only just begun, my friend Çok zor ve uzun bi yoldu ve henüz başladı,arkadaşım And this I know Ve bunu biliyorum You helped me carry the load Yükümü kaldırmama yardım ettin 'Cause you're always down for Lifting me up like an angel when I hit the ground Çünkü tıpkı bir melek gibi dibe vurduğumda beni kurtarmak için hep aşağıdasın ... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 12-Ağustos-2008 Yaş: 25
|
bu şarkının videosunu yapmışlar ya bilmiorum islediniz mi şarkı ztn mükkemmel video ile birlikte izleyince insan kendinden geçio.Bu ne dostluk diosun ya nsl bir sewgidir bu.Hakikaten nsl da zordu o uzun yol kimbiilr onlar için.Herşeyi hakediolar. Çok saol sözleri için...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Harika bir şarkı..Ellerine sağlık ![]() Alıntı:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=1wEYszYb8Go
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |