![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Bir zamanlar Aşk sadece bir masaldı Henüz hiç gerçekleşmemişti Varolmamıştı.. Ta ki sen benim hayatıma girene kadar Bu beni iki kez düşünmeye zorladı.. Çok fazla şeye sahip değildim.. Hayır zengin değildim Beni bir gün bundan daha iyisi olabileceğime inandırdın Bugüne kadar halen sevgilin olmamın nedenidir bu Çünkü anlamamı sağladın; Aşk; şişme koltuktaki öpücüklerdir, İkimiz başbaşa, etrafta kimse yokken.. Aşk; merdivenlerden çıktığım andır, Seviştikten sonra seni kollarımda sarmak için.. Aşk, yüzünü görmek için uyanmaktır Veya sabah yağmurunda öpüşmek.. Günün sonunda beni sakinleştiren tek şey, sana sahip olmam.. Sen kendim olabildiğim gizli sığınağımsın Kimsenin bağlanamayacağı kadar bağlandın bana.. Şartlar değişse de, Aşkımız hala aynı.. Ayaklarımın yere basmasını, Ve aynı zamanda uçmamı sağlıyorsun Bana sabırlı olmayı öğrettin Sana güvenmeyi öğrettim Öyleyse yarınlar ne getirirse getirsin Biz basit şeylere sahibiz çünkü... Aşk; şişme koltuktaki öpücüklerdir, İkimiz başbaşa, etrafta kimse yokken.. Aşk; merdivenlerden çıktığım andır, Seviştikten sonra seni kollarımda sarmak için.. Aşk, yüzünü görmek için uyanmaktır Veya sabah yağmurunda öpüşmek.. Günün sonunda beni sakinleştiren tek şey, sana sahip olmam Aşk; bir pazar sabahı beline sarılı bir battaniyedir.. Dudaklarının adımı söylerken aldığı yuvarlak hatlardır.. Ne zaman dünyam altüst olmuş gibi strese girsem, Sen buradayken hepsi mantıklı geliyor.. Altyapı: Downpour
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
never gone albümünde olmasını istediğim bir şarkıydı.. Cemal saolasın adamım.. altyapıcıya da teşekkürler ![]() serel sen de iyice abarttın ha.. yeter be bu kadar da yüzsüz olunmaz ki canım
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
| Alıntı:
![]() bi de sen o eksikleri giderdin mi selçuk heee BSB FANI selçuk | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |