![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
"Love Knows I Love You" You make me say it 25 times a day Günde 25 defa söylettiriyorsun bana You make me feel you don't believe the words I say What is a man to do to prove his love for you? Bir adamın sana olan aşkını nasıl kanıtlayabileceği hakkında söylediklerime inanmıyormuşsun gibi hissettiriyorsun You make me feel like i'm just givin' free love away Aşkımı karşılıksız gibi hissettriyorsun I can send flowers tomorrow Yarın sana çiçekler yollayabilirim But it doesn't mean a thing Ama bu hiçbişey ifade etmez If your heart rejects the message from mine Eğer kalbin benden gelen iletileri reddediyorsa It's a waste of time Bu zaman kaybıdır. Baby love knows I love you Sevgilim,aşk sana aşık olduğuma şahit Baby love knows the truth Sevgilim,aşk doğruyu biliyor Baby love knows the feeling that is in here Resting in my heart Sevgilim,aşk burada,kalbimde gömülü olan duyguyu biliyor From the very start En başından beri.. I loved you Seni sevdim. Resting in my heart. From the very start I loved you Tüm kalbimle. En başından beri seni sevdim Yeah, I look at you and know I never loved anyone more Sana bakıyorum ve farkediyorum ki kimseyi daha fazla sevmedim You make me feel like a child in a candy store Bana şeker dükkanındaki çocuk gibi hissediyorsun What can I do to prove Kanıtlamak için ne yapabilirim? That you're a dream come true Senin gerçekleşen bir rüya olduğunu... And in this dream there's a pulse from my heart to you Ve bu rüyada kalbimden senin için atan nabzım var I can send daisies daily Hergün sana papatyalar yollayabilirim But it never will penetrate Ama bu asla etkilemez.. If your heart if rejects the best from mine Eğer kalbin benden gelenin en iyisini reddedecekse It's a waste of time Bu zaman kaybıdır.. ...... Baby I'm lookin for cupid Bebeğim aşk tanrısını arıyorum Can I tie him in a ball and chain Onu prangaya bağlayabilirmiyim? To see if he can say to you The words that make you feel my love is real, oh Aşkımın gerçek olduğunu hissettirmek adına bişeyler söyleyip söylemeyceğini görmek için |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| Baby love knows I love you Sevgilim,aşk sana aşık olduğuma şahit Baby love knows the truth Sevgilim,aşk doğruyu biliyor Baby love knows the feeling that is in here Resting in my heart Sevgilim,aşk burada,kalbimde gömülü olan duyguyu biliyor From the very start En başından beri.. I loved you Seni sevdim. Resting in my heart. From the very start I loved you Tüm kalbimle. .....................bunu nick`e diyorummm...:wub2:....ve elma şekerim sagollll..:17:
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |