![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Memories Hatıralar The love I left behind Geride bıraktığım aşk, I still think about it all the time Halen sürekli onu düşünüyorum.. Nothing stays the same Hiçbirşey aynı kalmıyor Maybe I'm to blame Belki de suçlu benim Oh I, I'd do it all again (Yaptıklarımın)Hepsini yine yapardım Through these eyes Bu gözlerin ardında I've seen a thousand lies Binlerce yalan gördüm And it's taken years to realize Ve farketmek yıllar aldı That nothing stays the same Hiçbirşeyin aynı kalmayacağını And no one is to blame Ve kimsenin suçlu olmadığını But I, I'd do it all again Ama hepsini yine yapardım.. Does it really matter if you got it right? Gerçekten doğru anlayıp anlamadığın önemli mi? Does it really matter who was wrong or right? (yeah) Gerçekten kimin doğru kimin yanlış olduğu önemli mi? All I know, yes I know that I can make it through Tüm bildiğim,evet biliyorum ki bunu atlatabilirim.. What about you? Ya sen? Ooh my my But ain't no way it's gonna change me (oh you wanna know) Beni değiştirmesinin hiçbir yolu yok.. Ohhh Cause all the fear I've left behind (where you gonna go) Çünkü tüm endişeleri arkamda bıraktım Yeah yeah And only time will tell you what is meant to be Bunun ne anlama geldiğini yalnızca zaman söyleyecek There's a place Bir yer var I can't let go Aklımdan çıkaramadığım, Holding all the dreams I used to know Eskiden bildiğim tüm hayallerimi sakladığım.. I wish it was the same Keşke her şey aynı olsaydı I guess no one's to blame Sanırım kimse suçlu olmazdı But I, I'd do it all again Hepsini yine yapardım.. Yeah yeah Does it really matter if you got it right? (does it really matter?) Gerçekten doğru anlayıp anlamadığın önemli mi? Does it really matter who was wrong or right? (who was wrong or right) Gerçekten kimin doğru kimin yanlış olduğu önemli mi? Looking at my life today and I'm alright (I'm alright) Bugünkü hayatıma bakıyorum da, ben iyiyim Yes I'm okay (I'm okay) Evet, fena değilim.. Now I see the world in a better way (so much better now) Şimdi dünyayı daha iyi şekilde görüyorum And I know, yes I know that I can make it through (yeah) Ve biliyorum ,evet biliyorum ki bunu atlatabilirim. Memories Hatıralar The love I left behind Geride bıraktığım aşk I wish it was the same Keşke aynı kalsaydı I guess no one's to blame O zaman kimse suçlu olmazdı No no nothing stays the same Hayır hiçbirşey aynı kalmadı And everything must change Ve herşey değişmeli Oh I I'd do it all again Hepsini yine yapardım Oooh again Yine Again Again Yine yine Redaksiyon:S.I.B.L.I.T |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
yaa bu ne zaman oldu çok hızlısınız yaa iki kişi olunca hız arttı isteği sölüosun çeviri tak karşında otomatik çeviri merkezi çok saolun sözler güzel ne anılarım var bu şarkıyla ahh ahhh :wub: |
| | |
| | #3 (permalink) |
| BSB Türkiye Haber Editörü ![]() Üyelik tarihi: 21-Nisan-2008 Bulunduğu yer: Coimbra,Portekiz Yaş: 22
|
Müthiş bir şarkı daha..Bu şarkının harcanmamasını isterdim..
__________________ >< OFFICIAL BACKSTREET BOYS FANCLUB ÜYESİ >< " İLK BSB KONSERİM --> 30 EKİM 2009 - LİZBON " ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |