![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
O annesiyle yaşıyordu, sen ise kendi evinde.. O beni çok bekletti, sen ise ikinci buluşmaya izin verdin O hep benim olanları istiyor, ama seninkiler sana yetiyor Ben hep ona birşeyler öğretiyorum, ama sendeki yetenekler bitmiyor.. O pek etrafımda olmazdı, ama sen şimdi beni elinde tutuyorsun Oradaydım ve sana şunu söyleyeyim; O benim yapmamam gereken herşeydi Ama sen benim herkesimsin Bu yüzden, Eskiden o uğruna savaştığım tek kişiydi Ama artık değil Eskiden o uğruna ağladığım tek kişiydi Ama artık değil Çünkü şimdi sen uğruna öleceğim tek kişisin Ve buna eminim Herşeye sahip olduğumu sanırdım Birşeyler eksik olana kadar Ama artık değil Sinirlerimi sonuna kadar zorlardı Sen ise hepsini rahatlattın O hoşlandığım şeyleri yapmazdı Ama senin yapacağını hep bilirdim Gitmene izin veremezdim Ağırdan almak istiyorum Çünkü daha önce hiç böyle birşey yaşamadım Ne kadar inanılmaz olduğunu bilesin Bu yüzden sana söylüyorum Eskiden o uğruna savaştığım tek kişiydi Ama artık değil Eskiden o uğruna ağladığım tek kişiydi Ama artık değil Çünkü şimdi sen uğruna öleceğim tek kişisin Ve buna eminim Herşeye sahip olduğumu sanırdım Birşeyler eksik olana kadar Ama artık değil Ne halde olduğumuzu merak etmek yok artık Bir başkasıymışım gibi hissetmek yok artık Bebeğim kalıp kalmayacağını bilmeliyim Yapmalıydık, yapsaydık, yapabilirdik yok artık, Çünkü dünle işim bitti artık.. Altyapı : Downpour
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
dinleyebilirsin ama yüklemek istiyosan onu bilemıcem![]() bu arada süper bi ceviri dayı klavye'ye rağmen eline gözüne ingilizcene sağlık sarkı sözlerı harıka ztn bsbnın sözleri, sacma ,anlamsız,kötü olan bi sarkısı bile yok (çok şukur )hepsi süper:biggrin: | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |