![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
i see your shadow even when you're not standing there Burada olmadığında bile gölgeni görüyorum i feel you when i close my eyes Gözlerimi kapadığımda seni hissediyorum. i've been through it all and made it out alive Her acıyı yaşadım ve hepsinden sağ salim çıktım. it's only just a matter of time Sadece bir an meselesi i won't be (hopeless), i was so (devoted) Ümidimi yitirmeyeceğim, kendimi öylesine vermiştim ki.. pieces would come together Parçalar bir araya gelirdi. i was so (blinded), my heart is (flatlined) Öylesine kördüm ki, kalbim durdu.* and i promise you baby Ve sana söz veriyorum bebeğim... that i've tried but i can't try no more Çok çabaladım ama artık çabalayamıyorum and i've cried but i can't cry no more Çok ağladım ama artık ağlayamıyorum. and i've tried but i can't try no more Çok çabaladım ama artık çabalayamıyorum and i've cried but i can't cry no more Çok ağladım ama artık ağlayamıyorum. it's just so impossible going.. Öylesine imkansız ki, devam etmek.. on without you, on without you .. sensiz, sensiz no i can't Hayır yapamayacağım it's impossible going.. Öylesine imkansız ki, devam etmek.. on without you, on without you .. sensiz, sensiz no i can't Hayır yapamayacağım i hear you walking through the halls Salondan geçtiğini duyuyorum and i know you're not home Ve evde olmadığını biliyorum. the thought of you is all that remains Geriye kalan tek şey düşüncelerimdeki sen i wonder if i call would you pick up the phone Acaba arasam telefonu açar mısın? and tell me that you're feeling the same Ve bana senin de aynı şeyleri hissettiğini söyler misin? there's nothing left (in me), my (?) (empty) Benden geriye hiçbir şey kalmadı, ? the pieces will come together Parçalar bir araya gelecek i tell myself (?) and if i'm wrong (?) ? i'm not giving up baby Vazgeçmiyorum bebeğim. i got an empty bed on my right side Sağ tarafımda boş bir yatak. i'm missing you now for a life time Bir ömür boyu sana hasret kalacağım i tell myself i'm fine but i'm lying, i'm lying Kendime iyi olduğumu söylüyorum fakat yalan söylüyorum, yalan. and i promise you baby Ve sana söz veriyorum.. * flatlined: hastaların hayati fonksiyonlarını gösteren monitördeki çizginin dümdüz olması, nam-ı diğer ölüm.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
| Alıntı:
bsb için değer gerekirse 2 elin kanda da olsa bulmama yardımcı olacaksın mamişşş :böö::6:
__________________ ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 08-Mart-2009 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
| Yani insan bu şarkıyı dinleyince sadece helal olsun ,adamlar yapıyor cinsinden şeyler söyleyesi geliyor. Backstreet Boys ' u tanımasaydım , hayatım belkide bu kadar anlamlı ve güzel olmazdı. Cemal Abi ye de sözleri için teşekkür ederim . ![]()
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |