![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Paramparça hayallerim ve kırık kalbim, Rafa kaldırdım, tamir oluyor.. Seni gördüm, el ele, birinin yanında Şimdi yapayalnız oturuyorum Tüm hislerimin yokolmasını dileyerek.. Seni unutmalıyım Yapacak hiçbir şeyim yok Son bir ağlayıştan başka.. Son bir ağlayış, Hepsini ardımda bırakmadan önce.. Seni aklımdan çıkarmalıyım bu defa Bir yalanı yaşamayı bırakmalıyım Biliyorum güçlü olmalıyım Çünkü etrafımda hayat devam ediyor.. *** Ben buradayım, sen oradasın Sanırım asla uzlaşamadık Güneş senin üzerinde parlarken Benim üstüme yağacak sevgiye ihtiyacım var Hala yapayalnız oturuyorum Tüm hislerimin yokolmasını dileyerek.. Seni unutmalıyım Yapacak hiçbir şeyim yok Son bir ağlayıştan başka.. *** Son bir ağlayış, Hepsini ardımda bırakmadan önce.. Seni aklımdan çıkarmalıyım bu defa Bir yalanı yaşamayı bırakmalıyım Biliyorum güçlü olmalıyım Çünkü etrafımda hayat devam ediyor.. Gözlerimi sileceğim Son bir ağlayıştan hemen sonra.. Son bir ağlayış, Hepsini ardımda bırakmadan önce.. Seni aklımdan çıkarmalıyım bu defa Bir yalanı yaşamayı bırakmalıyım Biliyorum güçlü olmalıyım Çünkü etrafımda hayat devam ediyor..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
aslen Brian McKnight'a ait olan bu şarkı, bizim tanıdığımız Brian tarafından bir konserde selendirilmişti ama yıldızlarla ayırdığım kısım bizim Brian'ın seslendirdiği performansta yer almamakta, sadece şarkının orjinalinde bulunmaktadır, bilginize..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
bence şarkının orjinali pek iyi değil bizim brian e alışmışım ondan duymak istiyorum mcknight sesini iyi kıvıramıyo tabir-i caizse odun gibi söylüo ne bilim belki ilk littrell dan dinlediğim için öyle geliodur saol dayı..
|
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
Ben buradayım, sen oradasın Sanırım asla uzlaşamadık Güneş senin üzerinde parlarken Benim üstüme yağacak sevgiye ihtiyacım var Hala yapayalnız oturuyorum Tüm hislerimin yokolmasını dileyerek.. Seni unutmalıyım Yapacak hiçbir şeyim yok Son bir ağlayıştan başka.. süper yaa sagol cemal
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |