![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
You know I been trying to figure out Biliyorsun anlamayı deniyorum Just what's going on Neler olup bittiğini Am I over her? Onu unuttum mu? I been doing a lot of thinking lately Son zamanlarda kafamda kırk tilki dönüyor Am I over her? Onu unuttum mu? And I'm really missing you Ve seni gerçekten çok özledim It's been 3 months, 3 hours, 3 days 3 ay,3 saat,3 gün oldu Since the last time I seen your pretty face O güzel yüzünü en son gördüğümden beri My decision to bring this to an end Buna bir son verme kararımdan beri And I'm caught up in reminscing Eski günleri düşünmeye daldım Having faithful visions of long walks, long talks Uzun konuşmaların ve yürüyüşlerin sadık hayallerini anıyorum Play fights, late nights kavga sahnelerini,geç saatleri It's been on my mind since Valentine's Bunların tümü sevgililer gününden beri aklımda dönüp duruyor Cause I had your heart and I let it slide Çünkü kalbine sahiptim ve sessizce yok olmasına izin verdim I ask myself time and time again (again I'm trying to comprehend that) Zaman zaman kendime soruyorum (yine anlamayı deniyorum) Unanswered questions still (things to be are meant to end) Hala cevaplanmamış soruları(olması gereken şeyler sona erdi) Am I over her? (am I over her?) Onu unuttum mu? Tell me am I really over my my love (am I over her?) Söyle bana ben gerçekten aşkımı unuttum mu? I can't think straight Sağlıklı düşünemiyorum Cause I'm too busy thinking of her Çünkü düşüncelerim onunla dolu Am I really over my love? Gerçekten aşkımı unuttum mu? I was going through some things that I couldn't explain Açıklayamayacağım bazı şeyleri gözden geçiriyordum Now my situation's taking a big change Şimdi durumum büyük bir değişim gösteriyor They say the grass is greener on the other side of town Onlar kasabanın diğer yanında çimlerin daha yeşil olduğunu söylüyorlar Now I'm kinda wishing you would come back around Şimdi ben senin geri gelmeni diler gibiyim. Is she sad or is she mad? Üzgün mü,kızgın mı? Does she have a new man, does she have it like that? Yeni birini mi buldu?Ona böyle mi sahip oldu? It's been so long, thought I would've moved on Could've been strong and picked up the telephone Çok uzun zaman oldu,hayatıma devam edebileceğimi,güçlü olabileceğimi,telefonu kaldıracak cesarete sahip olabileceğimi düşüneli It's water under the bridge Çok şeyler değişti But I can't seem to forget Ama unutmayı göze alamıyorum All the plans we made, all the time we spent Yaptığımız tüm planlar,birlkte harcadığımız onca zaman Makes me reminisce Eski günleri anımsamamı sağlıyor... I still see your face Halen yüzünü görüyorum All this love I can't replace Tüm bu aşkın yerine hiçbirşey koyamam Am I over her? Onu unuttum mu? I'm not over not over my love Aşkımı unutamadım.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Zor bir parçaydı,yapamadığım yerler olmuştu,söz oyunlarıyla dolu bu yüzden bazı cümlelerin anlamını aynen vermedim biraz uyarladıım... Bu yüzden gecikmeli oldu bir yanlışım varsa affola ![]() Gene de ustamın elinden acilen geçmeli ![]() Buyrun,güle güle kullanın |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |