![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Here I am again Yeniden buradayım Waiting on the moment you decide Senin kararlaştırdığın anda beklerken To leave me stranded on the edge of nowhere Olmayan bir yerin kenarında karaya oturmuş halde bıraktığın için I’ve been so close to you so many times Çok kez sana çok yaklaştım.. I feel like I could drown Boğuluyormuşum gibi hissediyorum I wish that I could fly away from here Buradan uzaklara uçup gidebilseydim keşke But I’m still coming down Ama hala düşüyorum From the last time That you came around Yanıma geldiğin en son zamandan beri In the starlight Yıldızların altında Now I’m pulling to your gravity Şimdi çekimine kapılıyorum.. Spinning helplessly Çaresiz dönüp duruyorum I’m falling through the night Gece boyunca düşüyorum Like a lonely satellite Tıpkı yalnız bir uydu gibi With walks on Jupiter Jüpitere doğru yürüyüşlerle Fool around the moon a time or two Bir ya da iki kez ayın etrafında döndük Left a mark on every star we could find Bulabildiğimiz her yıldızda bir işaret bıraktık.. But now I’m burning like a meteor Şimdi bir göktaşı gibi yanıyorum, That never hits the ground Asla yere çarpamayan.. Wish that I could fly away from you Senden uzaklara uçabilsem keşke But I’m still coming down Ama hala düşüyorum From the last time That you came around Yanıma geldiğin en son zamandan beri In the starlight Yıldızların altında Now I’m pulling to your gravity Şimdi çekimine kapılıyorum.. Spinning helplessly Çaresizce dönüp duruyorum... I’m falling through the night Gece boyunca düşüyorum Like a lonely satellite Tıpkı yalnız bir uydu gibi Love is poisoning the atmosphere Aşk atmosferi zehirliyor Is keeping everything unclear to me Herşeyi anlaşılmaz kılıyor Something in your eyes Gözlerindeki birşey Never satisfies Hiç tatmin etmiyor I’m feeling so alone, tonight Bu gece çok yalnız hissediyorum But I’m still coming down (still coming down) Ama halen düşüyorum From the last time (the last time) That you came around (you came around) Yanıma geldiğin en son andan beri In the starlight (the starlight) Yıldızların altında Now I’m pulling to your gravity (ooooh) Şimdi çekimine kapılıyorum... Spinning helplessly Çaresizce dönüp duruyorum I’m falling through the night (falling through the night) Gece boyunca düşüyorum Yes I’m falling through the night (falling through the night) Evet gece boyunca düşüyorum Like a lonely satellite Tıpkı yalnız bir uydu gibi ........ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
işte beklenen an geldi, forumun yeni çevirmeni seçil'in ilk çevirisi, bir ilk çeviriye yakışacak kadar çok istek almış olan satellite.. teşekkürler seçil, omuzlarım sanki şimdi daha iyi hissediyor..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
cnm ya bu şarkı varsa sende bana gönderirmisin çok sevinirim çünkü ben hiç dinlemedim okiş:17: bekliyorum ha:muhahaha: | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 15-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Ç.köy/TEKİRDAĞ-Biga/ÇANAKKALE Yaş: 21
|
seçilcim çok teşekkürler yaa bundan sonra istekler seçile cemal yaşlandın artık satellite isteyeli yıl olucak neredeyse seçil şak die çevirdi ne varsa gençlerde var çok makbule geçti cidden seçil çok çok saol canım |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
vay bee, iki dakkada sattınız beni, hani desem çevirilerimi sadece söylüyordum size, belki unutmuşsunuzdur diye ama kapı gibi duruyo orda onlarca çeviri, yüzünüze gözünüze dursun yaa.. yaw bırah yaw, ben gidiyom us5 forumu kurmaya, onların şarkılarını çevircem artık..:küs: :haha:
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |