![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Seni aradığım için üzgünüm Hayatımın parçalarını toplamaya çalışıyorum Bittiğini unutmuşum, neydi yanlış giden, söyle Yanlış, yanlış, yanlış.. 12 gün, 4 saat, 20 dakika Sıkıştım kaldım ve biliyorsun beni buna sen sürükledin Yerlerde kırık camlar, resim çerçevesinin parçaları Utanç, utanç, utanç.. Herşeye sahiptik, bu aşkı çok güçlü yaşadık Şimdi sahip olduğumuz herşey gitti Eğer aklımı okuyabilseydin Şu çizgiyi aştığımı bilebilirdin.. Çünkü sırlarım kadar rahatsızım, evet beni öldürüyor Biliyorsun ciddiyim, sana yanımda ihtiyacım var Kaçacak hiçbir yer yok, gitmene izin veremem Ve biliyorum, çok karmaşık ama artık dayanamıyorum 6 mil, 12 ışık kaldı ön kapına varmama Yolumun üstündeyim, tıpkı daha önce defalarca olduğu gibi O biliyor mu, seninle konuşanın ben olduğumu? Utanç, utanç, utanç.. Eğer aklımı okuyabilseydin.. Bu kez seni geri getirebilmek için savaşacağım.. Çünkü sırlarım kadar rahatsızım, evet beni öldürüyor Biliyorsun ciddiyim, sana yanımda ihtiyacım var Kaçacak hiçbir yer yok, gitmene izin veremem Ve biliyorum, çok karmaşık ama artık dayanamıyorum Tüm bu yalanlardan bıktım Bu gözlerin arkasında pişmanlıktan başka hiçbir şey yok.. Asla gösteremediğim tüm bu sevgi Artık umursamıyorum, kimin bildiği umrumda değil.. Çünkü sırlarım kadar rahatsızım, evet beni öldürüyor Biliyorsun ciddiyim, sana yanımda ihtiyacım var Kaçacak hiçbir yer yok, gitmene izin veremem Ve biliyorum, çok karmaşık ama artık dayanamıyorum Evet, seni yalnız bırakamam Evet, tüm bu yalanlardan yoruldum Bebeğim, gururumu ayaklar altına aldırdın Bir dağın tepesinden haykıracağım Gözyaşlarımızla oluşan okyanusları kurutacağım Bu duvarları yerle bir edeceğim Hep dik duracağım, senin erkeğin olacağım Umarım anlarsın, seni asla bırakmayacağım..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |