![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
When I first met you Seninle ilk karşılaştığımda My life turned a page Hayatım bir sayfaya döndü Chapter one was how true love was made Bölümün birisi nasıl doğru aşk yaşanacağıyla ilgili You taught me with your kiss Bunu bana öpücüğünle öğrettin Things about romance I missed Kaçırdığım masalla ilgili You knew everything from A to Z A dan Z ye herşeyi biliyorsun What pleases you and what pleases me Seni ne mutlu eder ve beni ne mutlu eder Girl when you touched me I began to understand oh oh oh oh Bebeğim bana dokunduğunda anlamaya başladım Oh you You wrote the book on love (you wrote the book on love) Sen aşkın kitabını yazdın I wanna read every word Her kelimesini okumak istiyorum So I know everything about you Bu yüzden seninle ilgili herşeyi biliyorum Oh you You wrote the book on love (you wrote the book on love) Sen aşkın kitabını yazdın Girl I just can't get enough Of your love Bebeğim henüz aşkına yeterince sahip değilim I know Oh you wrote the book on love Biliyorum,sen aşkın kitabını yazdın Each time I hold you I find something new Sana her sarıldığımda yeni birşey keşfediyorum Cuz I know what I love about you Çünkü seninle ilgili neyi sevdiğimi biliyorum Girl I'll discover Bebeğim ortaya çıkaracağım You bring out the lover in me, yeah, yeah Benden meydana getirdiğin aşığı Your like a fire that burns in my soul Ruhumda yanan ateş gibisin Like a volcano I'm ready to blow Tıpkı yanmaya hazır olduğum bir volkan gibisin Cuz everytime I look at you I feel Çünkü sana her baktığımda Love I can't explain oh oh oh Açıklayamadığım aşkı hissediyorum I hear what your heart is saying to me (saying to me) Kalbinin bana ne söylediğini duyabiliyorum I see the picture so clear to me Bana çok anlaşılır gelen sureti görüyorum I'm thirsty for the knowledge true love brings Gerçek aşkın getirecek olduğu bilgilere susadım When your near me Yakınındayken... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
teşekkür ederim canlarım.. şimdi öyle hızlı bi geçtim.napam cafede yok bu şarkı bi iki güne güzel bi yorum yaparız
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |