![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
When I left home to be who I am Kendim olmak için evi terkettiğimde Some people said no way Bazı kişiler imkansız olduğunu söylediler But I laid it all down Ama ben herşeyi bi kenara bıraktım Gave everything Herşeyden vazgeçtim In my head rang the words Aklımda kelimeler çınlıyordu That my father said Babamın söylediği You're never far Sen hiç de uzak değilsin I will be where you are Olduğun yerde olacağım And when you come to me Ve bana geldiğinde I will open my arms Kollarımı açacağım Welcome home you Eve hoşgeldin I know you by name Seni isminden tanıyorum How do you do Nasılsın? I shine because of you today Sayende bugün parlıyorum So come and sit down Hadi gel,otur Tell me how you are Bana nasıl olduğunu söyle I know son, it's good to just see your face Biliyorum oğlum,senin yüzünü görmek çok iyi... When i look at you Sana baktığımda Holding my heart kalbimi tutarak I give to you all that i have sana sahip olduğum herşeyi veririm Son I know, there'll be times that You'll feel all alone Biliyorum oğlum,yalnız hissettiğin zamanlar olacak I will share with you The words my father said Babamın söylediklerini seninle paylaşacağım... I've been waiting for that day Just to feel your warm embrace Senin sıcak kucaklamanı hissedeceğim günü bekliyordum Your love has shown That I will never be alone Aşkın bana asla yalnız olmayacağımı gösterdi For you will welcome me home Beni eve hoş karşılayacağın için.. I'll forever be Daima hoş kalacağım For you will say to me Welcome home Bana hoşgeldin dediğin için.. Redaksiyon:S.I.B.L.I.T |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |