![]() |
| |||||||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
HD: I’ll be there for you Senin için orada olacağım SG: I’ll be there for you Senin için orada olacağım ( 2 times) HD: When the night falls on the world Gece dünyayı sardığında.. And you’re sad because I’m far away Ve sen ben uzaktayım diye üzüldüğünde Just remember you’re my girl Sadece 'sevdiğim' olduğunu hatırla Baby, think of how you feel today Bebeğim bugün nasıl hissettiğini düşün.. SG: All I know is our love will go on Tüm bildiğim aşkımızın devam edeceği.. You can dream me there with you all night long Tüm uzun gecelerde beni yanında düşleyebilirsin When you need my heaven simply close your eyes Cennetime ihtiyacın olduğunda sadece gözlerini kapat And keep your heart strong Ve kalbini güçlü tut.. Chorus I’ll be there for you till the earth stops turning Dünya dönmeyi bırakana kadar orada seninle olacağım.. Playing in your heart like love songs do Aşk şarkıları gibi kalbinde çalıyor olacağım I’ll be there for you like a candle burning Yanan bir mum gibi orada seninle olacağım Just believe it’s true I’ll be there for you Sadece bunun doğru olduğuna inan,seninle orada olacağım.. SG:We got awful close of so fast Çok kısa sürede aşırı yakınlaştık It’s hard to say our goodbyes Birbirimize elveda dememiz çok zor HD:Now I’ve found you girl at last Sonunda seni buldum.. I can’t forget you If I try Denesem bile seni unutamam SG:when I’m awake or sleeping you’ll be mine Uyanıkken de uyurken de sen hep benim kalacaksın HD:You’re the one love I’ll keep you fill up my mind Sen aklımı meşgul etmeye devam edecek tek aşksın SG:I will count the hours till you’re here with me for all time Senin daima yanımda olacağın zamana kadar saatleri sayacağım I’ll be there for you till the earth stops turning Dünya dönmeyi bırakana kadar orada seninle olacağım.. Playing in your heart like love songs do Aşk şarkıları gibi kalbinde çalıyor olacağım.. I’ll be there for you like a candle burning Yanan bir mum gibi orada seninle olacağım Just believe it’s true I’ll be there for you Sadece bunun doğru olduğuna inan,seninle orada olacağım.. SG:When you’re troubled I’ll be there when you’re sad I will be there Başın belaya girerse orada olacağım,üzgün olduğunda orada olacağım When you’re laughing I’ll be there Just think of me and I’ll be there Güldüğünde orada olacağım,sadece beni düşün,yanında olacağım... HD:I’ll be there coz you’re my star I’ll be anywhere you are Yanında olacağım çünkü sen benim yıldızımsın,sen nerede olursan ben orada olacağım When you’re hurt I’ll feel it too and If you leave I’ll go with you İncinirsen ben de hissedeceğim,yola çıkarsan ben de seninle geleceğim I’ll be there for you baby count on me I’ll be there for you there for you Senin için orada olcağım,bana güven bebeğim,senin için yanında olacağım Bridge I’ll be there for you anytime at all Hep senin yanında olacağım ne zaman olursa olsun If you need me I’ll go to the wall Bana ihtiyacın olursa setleri yıkarım You’ll be in my mind you’ll be in my heart Hem aklımda hem kalbimde olacaksın When I’m close to you when we’re far apart ohhhh Sana yakın olsam da,ayrı olsak da I’ll be there for you Hep senin yanında olacağım.. |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |