![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Still lost in the moment in time when your body felt so right and I can't breathe. Nefes alamadığım ve vücudunun kendini çok iyi hissettiği o andan, o zamandan beri kayıbım.. It was all complete. Herşey tamdı Touch your hand and feel your heartbeat. Eline dokunuyordum ve kalp atışını hissediyordum Can't believe you're here with me. Oh oh, you make my heart weak. Burada benimle olduğuna inanamıyorum,kalbimi güçsüzleştiriyorsun Can't believe that you're here with me when you deserve the best. En iyisini hakettiğin halde burada benimle olduğuna inanamıyorum I may have doubted God above, but for you it must be said. Tanrı'nın varlığından şüphe edebilirdim, ama senden dolayı (var olduğu) söylenmeli There's an angel in my bed in my arms is where she lays. Bir melek var yatağımda ve uzandığı yer kollarım There's an angel in my bed and I pray she will always stay. Bir melek var yatağımda ve hep kalması için dua ediyorum There's an angel in my bed here to see me thru. Aklımdan geçenleri okuyan bir melek var burada yatağımda I never believed in miracles 'till the day that I met you. Seni tanıyana kadar mucizelere hiç inanmadım Softly wave upon my shoulder. Omuzlarımın üstündeki hafif dalga Feels so warm with you much closer to me. Sen bana yaklaştıkça daha ısınıyor Am I your dream? Hayalinmiyim? Your skin so soft against my body, and that's why just you and me. Tenin bana karşı çok yumuşak,ve bunun nedeni biziz Girl you are my queen. Bebeğim sen benim kraliçemsin Mood aligns us, mood assists us. Atmosfer bizi hizaya getiriyor, bize yardımcı oluyor.. A special night for me Benim için özel bir gece to have the one that I've searched for right here next to me. Hep aradığım kişi hemen yanıbaşımda olduğu için.. There's an angel in my bed in my arms is where she lays. Bir melek var yatağımda ve uzandığı yer kollarım There's an angel in my bed and I pray she will always stay. Bir melek var yatağımda ve hep kalması için dua ediyorum There's an angel in my bed here to see me thru. Aklımdan geçenleri kuyan bir melek var burada yatağımda I never believed in miracles 'till the day that I met you. Seni tanıyana kadar mucizelere hiç inanmadım Cause you are my angel. Çünkü meleğimsin Oh oh, won't you be mine? Benim olacakmısıın? There's an angel, there's an angel. Bir melek var,bir melek Redaksiyon:S.I.B.L.I.T |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |