![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
I cant remember the last time that we kissed goodbye Elveda öpücüğümüzü verdiğimiz son anı hatırlayamıyorum All of our "i love yous" were just not enough to survive Something your eyes never told me Tüm "seni seviyorum"larımız Gözlerinin bana asla söylemediği birşeyiatlatmak için yeterli değildi But it is all only now too plain to see Billion disguise, when you hold me, and im free Ama şimdi sen bana sarıldığında milyar tane kılık tamamen açıkça görülebiliyor ve ben özgürüm.. I've been thinking and here's what ive gone to conclude Düşünüyordum ve sonuçlandırmak için geldiğim yer burası Sometimes the distance is more than two people can use Bazen mesafe iki insanın kullanabileceğinden daha fazlası olabiliyor But how could i have known girl? Ama nasıl bilebilirdim güzelim? That it was time and not space you would need Zamanının geldiğini ve ihtiyaç duyduğun boşluğun olmadığını Darling tonight, i could hold you, and you would know But would you believe? That... Sevgilim bugece sana sarılabilirim ve sen şunu bileceksin ama inanacakmısın? Theres a light in your eyes I use to see Eskiden gözlerinde gördüğüm bir ışık vardı There's a place in your heart Where i use to be Eskiden kalbinde sığındığım bir yer vardı Was i wrong to assume That you were waiting for me? Beni bekliyor olduğunu zannetmekte yanıldım mı? There's a light in your eyes Gözlerinde bir ışık vardı Did you leave that light burning for me? O ışığı benim için yakmayı bıraktın mı? Calls, and phone calls and photographs Pictures of you Constant reminder of all the things you did use to do Sürekli eskiden yaptığın şeyleri hatırlıyor resimlerin,seslenmeler,telefon çağrıları,fotoğraflar.. Is there a chance In hell or heaven Bir şans var mı cennette veya cehennemde? Is there still something here to belong Orada halen buraya ait olan bir şey var mı? Or do you just pick up the pieces after they fall Yoksa onların dağılmasından sonra parçalarını mı toplarsın? But after all Ama yine de Should i keep on waiting? Beklemede olmaya devam etmelmiydim? Or does love keep on fading away (fading away) Yoksa aşk yok olmaya devam eder mi? Its been awhile since ive seen you Seni en son gördüğüm zamanın üstünden bir müddet geçti So how have you been? Nasıl oldun? Did you get my letter i wrote you That i did not send Sana yazıp yollamadığım mektubu aldın mı? I tried to call your number Numaranı aramayı denedim But the voices i heard on the phone I recognize But you told me the number was wrong Ama telefonda duyduğum seslerden farkettim ki verdiğin numara yanlıştı There's a light in my eyes Its to bright to see Gözlerimde parlak görmemi sağlayan bir ışık vardı And a pain in my heart Ve kalbimde bir acı vardı Where you use to be Eskiden olduğun yerde See i was wrong to assume That you were waiting here for me Benim için bekliyor olduğunu zannetmekte yanıldığımı anladım There's a light in your eyes Gözlerinde bir ışık vardı Did you leave that light burning for me? O ışığı benim için yakmayı bıraktın mı? |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
yok canım emmee bir zamanlar videoları vardı.. hatırlarım kazaa dan indirmiştim. Heaven,everything i do (baayılıom o şarkıyaaa) Footlose ve bunu söylemişti... dün gibi hatırlarım o günleri....
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |