![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Feels so good, when you love me like you should Çok güzel bir his, beni olması gerektiği gibi sevmen.. I'd stay forever here with you, if I knew that I could Eğer yapabileceğimi bilseydim, burada seninle sonsuza dek kalırdım I know inside, got my heart open wide Biliyorum içimde, kalbimin kapıları ardına kadar açık I want them all to see you and me, we're together side by side Herkesin görmesini istiyorum, seni ve beni, birlikte ve yanyana crazy, you made me over you, girl it's true Çılgın, beni sen kendine bağladın, bu doğru love to love the way that you love me Beni seviş şeklini sevmeyi seviyorum you're such a part of me I feel, I can see that it's real to me Öyle büyük bir parçamsın ki, hissediyorum, bu çok gerçekçi, görebiliyorum.. and whatever it might be, as long as you love me Ve her ne olursa olsun, beni sevdiğin sürece I'll still be in love, love to love Hala aşık olacağım, sevmeyi seveceğim can't get enough, of all I can't think of Doyamıyorum, tüm bu düşünemediklerime (!) you've been on my mind all the time, baby girl ya give me love Her zaman aklımdaydın, bebeğim sen bana sevgi veriyorsun please don't change and subject me to such pain Lütfen değişme ve beni acılara boğma couldn't do what I do if I live without you, I would never be the same Eğer sensiz yaşasam yaptıklarımı yapamazdım, asla aynı olamazdım crazy, you made me over you, girl it's true cuz I Çılgın, beni sen kendine bağladın, bu doğru çünkü ben.. love to love the way that you love me Beni seviş şeklini sevmeyi seviyorum you're such a part of me I feel, I can see that it's real to me Öyle büyük bir parçamsın ki, hissediyorum, bu çok gerçekçi, görebiliyorum.. and whatever it might be, as long as you love me Ve her ne olursa olsun, beni sevdiğin sürece I'll still be in love, love to love the love Hala aşık olacağım, aşkı sevmeyi seveceğim.. baby, there's one thing you should know Bebeğim, bilmen gereken bir şey var you had me when you said hello 'Merhaba' dediğinde beni elde etmiştin no, I'll never let you go, No..No Hayır, seni asla bırakmayacağım, hayır, hayır..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
annemler yanımda olmasa aglıcam valla ama yanımdalar neyse gece yatarken aglarım yine yaaaaaa..........:cry3:......ve dayı çok ama çooooooookkkkkkkkkkk teşekkür ederim gerçekten:17:.........beni çok mutlu ettin beni sagol:17:.......:biggrin::muzy::biggrin::muzy:
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |