![]() |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 14-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
sonlardaki kavga olayı çok karmaşa yaratmış, o bölüm başka bir karografi ile güzel bir şekilde bitebilirdi, o bölüm hariç genelde gördüğüm yerde zevkle izleyebileceğim bir klip olmuş
|
| | |
| | #4 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 27-Kasım-2009 Bulunduğu yer: Artk AnkaRa
|
güzel güzel ben çok begendim ![]() a.j yi uuzn zamandır dans ederken görmdik mimikleri felanda çok güzel klipdeki bgenmeyen arkadaşları anlamaıyorum ![]() bu arada klip tv ye ne zaman çıkar bilgii olan warmı ????
__________________ |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
bundan bi 10 sene önce olsa vallahi çok severdim bende ama şimdi aj in barda bi oyuncağa ya da her neyse o cisme aşık olmasını sonra onun gibi diğer cisimlerle kavga etmesi filan çok saçma geldi bana ayrıca aj zaten dans ediyo turnelerdeki şarkıların %80 in de adam dans ediyo tamam klipteki en güzel kısım aj'in dans etmesi onu bende kabul ediyorum ama bana göre bu klip kabul edilemez her zaman bsb üyeleri ne diyolar bizim fanlarımız artık büyüdüler bazılar evlendi bile tarzı açıklamalar yapıyolar bu çekilen kliple bu dedikleri kesinlikle uyuşmuyor en azından bana hitap eden bir klip olmadı bu beğenmedim ben
|
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| Alıntı:
hele aj ye hiç yakıştıramadım, tamam marjinal adamsın da bu da baya tuhaf kaçmış. umarım diğer şarkıları da böyle abuk sabuk kliplerle harcamaz. hele london veya have it all a böyle bi muamele gösterirse çok pis sinirlenicem
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| nick aslan mı olmuş puhahaha ihtimali bile çok güldürdü beni ![]() acayip eğlenmişlerdir o klibi çekerken
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |