![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Kasım-2009 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 20
|
Ben bugünlerde Paulo Coelho'nun "Kazanan Yalnızdır" adlı romanını okuyorum.378 sayfaydı sanırım ama ben daha 126dayım şimdilik ilginç ama aşırı sürükleyici değil ![]() Siz neler okuyorsunuz arkadaşlar ?
__________________ BsB gelse istanbula da koşa koşa gitseeem |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
Bugünlerde Dan Brown'ın The Lost Symbol'ünü okuyorum, tüm diğer kitapları gibi harika. Masonların dünyasına iyice daldığı bu kitapta diğerleri gibi aynı tadı veriyor. Onun dışında Stephenie Meyer'in Tutulma kitabına başladım.70 sayfa kadar okudum. Eh işte diyebilirim ancak. Çok da fazla beni etkilemiyor yazarın yazı stili. Bella'ya olan gıcıklığım daha da arttı. Umarım bunu bitirebilirim.
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Aktif Üye ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2009 Bulunduğu yer: Florya,İstanbul Yaş: 16
|
dan brown un angels and demons adlı kitabını bitirdim 700 gibi sayfası vardı gayet sürükleyiciydi tavsiye ederim
__________________ Looking for beauty in a certain Finding the strength inside a gray Maybe I'm heading for a breakdown And maybe that's ok |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Yeni Üye ![]() Üyelik tarihi: 19-Ağustos-2009 Yaş: 16
|
don juan...güzel bi kitaba benziyo...lord byron yazmış,şiir sevenlerin hşuna gidebilir...
__________________ Aktır demiştim yüzüne cehennem karasıyken parıltıdır demiştim fikrine gece misali karanlıkken....(Shakspare 147.sone):daisy2: |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
| Alıntı:
2012 de çıkacakmış | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Haziran-2007 Bulunduğu yer: Niğde'de :) Yaş: 18
| Turgut Özakman'ın Cumhuriyetini okuyorum. Diğer 2 kitabı gibi bunu da çok beğendim, insnlar ne kadar sürükleyici bulmasalar da bnm için paha biçilemez kitaplardan biri bence..
__________________ ... ![]() A reason to start over new, and the reason is you ... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |