![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul-çomü Yaş: 23
| Gümüş Kurşun = Bethany Mclean - Peter Elkınd Vaktiyle ABD'nin en büyük 7. şirketi olan Enron, beklenmedik bir şekilde istifasını veren, hisse senetleri 80$ ın üzerindeyken bir gecede 1$ ın altına düşen bir zamanların enerji devidir! Burası tamamen işin gerçek kısmı! Roman, Fortune dergisi yazarları tarafından hazırlanmış, çok uzun bir zamanın araştırmasını barındırıyor. Her şey çok büyük bir titizlikle incelenmiş, eski Enron çalışanlarıyla da birebir temasa geçilmiş. Şirket muhasebecilerinin ve avukatların da içinde bulunduğu entrikalar, toplu işten çıkarmalar, intahar eden yöneticiler, gizlenen finansal durum, Bush'un bu işteki parmağı ve daha birçokları... Senaryo oldukça uzun, 588 sayfalık bir kitap ve çok anlamlı bir kapak yazısı; ''Enron'un inanılmaz yükselişi ve önlenemeyen çöküşü!''
__________________ ...acımasızım. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
efsane geri döndü..özlettin kız kendini, hah işte şöyle, en ii bildiin şeyi yap sen, başlık aç, forumu zenginleştir, boşuna mı bsb fanı yaptık seni..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
heyt bee tam senlik başlık açıldı sende hemen konuya girdin gülcan hadi bol bol aktivitelerini bekliyoruz.... bu arada ben bu enron un belgeslini izlemiştim.... kitabınıda aıp okucam daha ayrıntılar lazım bana.....
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |