![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ![]() Mary, Kitty, Bernadette, Anna ve Treasa… Çok farklı geçmişleri olan beş genç kız. Onlar aynı çatı altında, bir dinî okulun çatısı altında birleşiyorlar. Koyu Katolik eğitimin hüküm sürdüğü okul, rahibelerin katı yaklaşımı, kuralların sıkılığıyla onlara karanlık ve mücadele gerektiren bir hayat sunuyor. Geçmişlerindeki yalnızlıklar, ilgisizlikler, trajediler kızları sanki burada da buluyor. Üstelik hayatlarını etkileyen, hepsinin en kötü anısı olarak hayatlarında yer eden bir giz de var bu okulda. Mary Stanley, ilk romanı "Masumiyet Asla Geri Gelmez"de büyük bir başarıya imza atıyor. Genç kızların dramını etkileyici bir üslupla anlatırken, İrlanda’nın katı eğitim sistemine de sivri dilli bir eleştiri getiriyor. Üstelik bu katılığın nasıl korkunç yanları olduğunu gördüğünüzde tüyleriniz diken diken oluyor. "Masumiyet Asla Geri Gelmez", pembe hayatlar yaşayan kızların hikâyesi değil. Onların hayatlarında hüzün ve karanlık ağır basıyor. Gerilim de cabası… Maeve Binchy’den ders almış ve onun takipçisi olan Stanley’in romanını elinizden bırakamadan okuyacaksınız! Mary Stanley Hayatımda en çok etkilendiğim kitaplardan biri...okumanızı tavsiye ederim |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
kitap hakkında bira daha ayrıntılı bilgi edindim hemen alıp okuycam çok ilginç geldi konusu ama slında bir o kadarda tanıdık işlenmiş bir konu sanki. direk bildim yani olan olayları :w00t:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
valla aşkım hala duruyolar. bir ara yırtıp atacaktım hepsini. anıarı silmek gibi olucak diye içim acıdı. duruyorlar valla. napsak tatilde geldi devam etsek iyi olurda... aslında yeni bir taneye mi başlasak daha ciddi böyle. bu arada ben bilirim tv de yayınlanan dizileri sonunu tahmin ediyorum diye izlemiyorum:haha::haha::vurkendini:
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |