![]() |
| | #11 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
Okuduğum en güzel kitaplardan birisiydi. Da Vinciyi beğenenlerin hayli hayli okuması gereken bir kitap. Bu arada bu kitap tarzı (ama bu kadar güzel değil) bir başka kitap okumak isteyen varsa Michael Cordy'nin Lucifer adlı eserini tavsiye ederim. Kuantum Fiziği+Din üzerine kurulmuş bir eser.
|
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 14-Ağustos-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 21
| Alıntı:
filmide çıkıyor ama ocakta değil mayısta çıkacak :17: saygılarımla ... | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 02-Ocak-2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 20
| ya konu yeterince ilgi çekici ve üzerine Dan Brown un muhteşem sunumu da eklenince ortaya mükemmel bişey çıkıyo işte... da vinci şifresi_melekler ve şeytanlar_ süleymanın anahtarı.... filminin çıkmasına acayip sevindim mutlaka izlicem |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
Süleyman'ın anahtarı çıktı mı ya? | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Banned Üyelik tarihi: 02-Ocak-2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 20
| bildiğim kadarıyla çıkmadı tatlım ama Greg Taylor un bi kitabını aldım ben onda bahsediyor kitabın adı "Dan Brown'un süleymanın anahtarı ve şifreleri" çok güzel bir kitap açıklıyor bazı bilmediğimz şeyleri o face de 1$ ile ilgili videodakiler gibi anlatıo ah şu filmleri de izlesem başka bişe istemem |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| yok yok enaktarlar goltugun altında kalık beni ara ![]() ![]() ![]()
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Allah cızırtını vermesin emii klava:![]() koptum koptum enaktarlar goltuğun altında galık beni ara![]() Alıntı:
ama yeni kitabi çıkıcak işte..aynı karakterle birlikte yeni olaylar | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |