![]() |
| | #11 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
ben stephan king romanlarından nedense tad alamıyorum.. belki de onun yaptığı tür gerilimi sevmediğimdendir bilmiyorum zira ben Swen Hassler,vladimir le 2.dünya savaşı vahşetiyle büyüdüğüm için ![]() ![]() stephan ın (kankim olur ya ) romanları sanki birbirine bnziyor gibi.. tabe benim düşüncem... ama güzel kitapları yok değil karabasan ,cinnet güzel kitaplardı.. hayvan mezarlığını ise maalesef okuyamadım (baydım da )
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 27-Mart-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 19
| Alıntı:
en azından bana göre | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
ya nedense stephen king ın ne yazdığı kitaplardan ne de çektiği filmlerden korkuyorum adamdaq korkutmanın k si yok bayıyor resmen misal roz red konağı iyyyyyyy =/
__________________ ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 17-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: İzmir Yaş: 25
|
Stephen King'in kitapları okuma açısından oldukça zevkli ama adamı korkutması için ancak boş bir evde gece on ikiden sonra işe yarıyor. Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim, Hayvan mezarlığını bu şekilde okumuştum ve nedense yerden ellerin çıkıp bacaklarımı tutacağını sanmıştım Ne hayal gücü ama. Ama hazırlıktayken derste sıranın altında okuduğumu düşünürseniz pek de korku adına etki yaptığını söyleyemem.
|
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| Alıntı:
) o akla geln ilk şey ztn:45: ama kendini korkutma o korkma değil:laugh: | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
stephan king'in bi tek yeşil yolu güzeldi 1408'i sırf John Cusack Samuel L. Jackson var die izledim yoksa hayvan mezarlığı çldüren sis yüzyılın fırtınası vs vs qkorku yerine güldürmece
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |