Backstreet Boys Türkiye  

Go Back   Backstreet Boys Türkiye > Keep The Backstreet Pride Alive! > Backstreet Edebiyat Kulübü > Okuduğunuz Kitaplar ve Önerdikleriniz

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-Haziran-2008, 17:57   #11 (permalink)
Forum Polisi

SiBeRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ben stephan king romanlarından nedense tad alamıyorum.. belki de onun yaptığı tür gerilimi sevmediğimdendir bilmiyorum zira ben Swen Hassler,vladimir le 2.dünya savaşı vahşetiyle büyüdüğüm için stephan ın (kankim olur ya) romanları sanki birbirine bnziyor gibi.. tabe benim düşüncem... ama güzel kitapları yok değil karabasan ,cinnet güzel kitaplardı.. hayvan mezarlığını ise maalesef okuyamadım (baydım da)

SiBeRia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-Haziran-2008, 18:13   #12 (permalink)
Backstreet's Back!

Alıntı:
SiBeRia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben stephan king romanlarından nedense tad alamıyorum.. belki de onun yaptığı tür gerilimi sevmediğimdendir bilmiyorum zira ben Swen Hassler,vladimir le 2.dünya savaşı vahşetiyle büyüdüğüm için stephan ın (kankim olur ya) romanları sanki birbirine bnziyor gibi.. tabe benim düşüncem... ama güzel kitapları yok değil karabasan ,cinnet güzel kitaplardı.. hayvan mezarlığını ise maalesef okuyamadım (baydım da)
ewt filmleri pek güzel olmuyo gerçekten de ama kitapları güzel en azından bana göre
bosh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-Ocak-2009, 00:43   #13 (permalink)
Backstreet's Back!

hawa_yldrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya nedense stephen king ın ne yazdığı kitaplardan ne de çektiği filmlerden korkuyorum adamdaq korkutmanın k si yok bayıyor resmen misal roz red konağı iyyyyyyy =/
Alt 07-Ocak-2009, 10:22   #14 (permalink)
Fan Club Üyesi

belle hawk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Stephen King'in kitapları okuma açısından oldukça zevkli ama adamı korkutması için ancak boş bir evde gece on ikiden sonra işe yarıyor. Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim, Hayvan mezarlığını bu şekilde okumuştum ve nedense yerden ellerin çıkıp bacaklarımı tutacağını sanmıştım Ne hayal gücü ama. Ama hazırlıktayken derste sıranın altında okuduğumu düşünürseniz pek de korku adına etki yaptığını söyleyemem.
belle hawk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-Ocak-2009, 10:53   #15 (permalink)
Backstreet's Back!

messy marvin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
belle hawk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim, Hayvan mezarlığını bu şekilde okumuştum ve nedense yerden ellerin çıkıp bacaklarımı tutacağını sanmıştım Ne hayal gücü ama. Ama hazırlıktayken derste sıranın altında okuduğumu düşünürseniz pek de korku adına etki yaptığını söyleyemem.
korkan insanın aklına direk o eller gedliyo ztn :bööee: mesela bnm gibi) o akla geln ilk şey ztn:45: ama kendini korkutma o korkma değil:laugh:

messy marvin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-Ocak-2009, 16:03   #16 (permalink)
Backstreet's Back!

hawa_yldrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

stephan king'in bi tek yeşil yolu güzeldi 1408'i sırf John Cusack Samuel L. Jackson var die izledim yoksa hayvan mezarlığı çldüren sis yüzyılın fırtınası vs vs qkorku yerine güldürmece

Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil