![]() |
| | #1 (permalink) |
| Yeni Üye Üyelik tarihi: 13-Haziran-2011
| Size üzülüyorum. Hepinize.. ve hepinizden nefret ediyorum. Neden mi? (Sadece sizler diğil tabiki dünyanın heryerinde ki herkese söylüyorum ama özellikle sizlere çünkü siz dünyayı mahvetmekten başka hiçbirşeye yaramıyorsunuz) Çünkü berbatsınız. Hiçbir işe yaramazsınız. Salak salak konuşmaktan başka hiçbirşey yapmazsınız. Ama ne yazık ki ben şanssız olanım. Sizler şanslı ve bu konuda yapacağım hiçbirşey yok ne yazık ki, çünkü Tanrı böyle olmasını istiyor. Ama yinede bu size karşı duyduğum tiksintiyi dile getirmeme engel diğil. Nick... Tüm dünyada her yerde ondan bahsediyorsunuz, onu sevdiğinizi söyleyip sonra sevgilileriyle yakışıp yakışmadığını, şu resimde şöyle, şu kıyafeti şöyle, saçı şöyle, kıçı böyle demekten başka bir laf bilmiyorsunuz, onu gördüğünüzde üstüne atlayıp gırtlağanız delinene kadar bağırıp üstünü başını yırtmaya çalışıyorsunuz, resimlerini öpüp kokluyor onunla yattığınızı hayal ediyorsunuz, düzüşmekten başka birşeye çalışmıyor aklınız. Ondan bahsederken "aşkım" "canım yaa" "bebeğim" "meleğim" "o'nuşum" "bu'nuşum" gibi isimler takıyorsunuz... Okadar iğrenç ve mide bulandırıcısınız ki. Sizlerden ne denli nefret ettiğimi anlatmaya çalışmam bile gereksiz çünkü bunu yapmaya ne vaktim var nede sizin bunu anlayabilecek beyin gücünüz... Dünya sizin yüzünüzden bu halde... Nick gibi biri sizin gibiler yüzünden böyle biri oldu. Sizin gibi gerizekalılar yüzünden rnb-hiphop gerzekliğine takıldı sizin gibiler yüzünden şeytan gürünümlü zenciler gibi davranıp, bununla gurur duyuyor onlar gibi şarkılar söyleyip o azmanlar gibi mimikler kullanıyor... İşte bu.. sizin gibi canavarlar yüzünden dünyadaki güzel herşey yok olup gidiyor.. Sizin gibiler yüzünden doğal hiçbirşey kalamıyor çünkü siz akbabalar gibi saldırıp yok edene kadar debeleniyorsunuz ve benim gibi biri bugün sizin yüzünüzden; INSANLAR yüzünden gebermeyi arzulayarak yaşıyor, kötü biri gibi hissediyor ve bu en kötüsü. Zavallı Nick... keşke çektiklerimi çeken siz olsaydınız. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
ya şimdi sen ne çekiyon ben merak ettim yaa Çok renkli bir karaktersin beendim. Başarılarının devamını diliyorum,merakla da bekliyorum...değiştirme: Bi dahakine bi konuyu 1 kere açarsın daha güzel olur. Anladık belli bir bozukluğun var da kurallara uyalım uymayanları uyaralım...
__________________ ![]() ![]() ![]() Konu SiBeRia tarafından (13-Haziran-2011 Saat 19:37 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
yok yaa bu kuyruk acısı olanlardan birisi belli seninle zamanında çok taşşak geçtik galiba kusura bakma artık anca mı kendine geliyorsun şekerim sen ama akşam akşam güldürdün beni sağ ol )
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ne içtiysen aynısından ben de istiyorum valla bak
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Fan Club Özel Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 02-Haziran-2007 Yaş: 26
|
Heycan yarattın bende..!!! bir fırtına geliyor dikkat . Nick Carter'ı koruma derneği açmak istedim birden, acıma hissi uyandırdın bende,Nick'e rock albümü yapıyorsun, hip,hop tavırlarını kes diyelim sağlıklı olur, Nick canım,bebeiğim gibi kelimeler yerine,Mr diyelim ingilizceye saygımız artıralım.. Nick carter'ın kız arkadaşlarını küfür etmesinler bende karşıyım içinizden küfür edin duyumaz bile ))Üzgünüm Carter sen geldin Buraya ve biz üstüne atladık, ne olduğunu anlıyamadan kaçtı Türkiye konserleri iptal oldu ...=))) Blog yaz bence trustno1 iyi gidiyorsun,ama Nick Carter sevgisi mi ? bu anlamak istemiyorum ; buradaki ,insanları, hafif algılama sadece konser gitmek istiyorlar bunu backstreet boy'da biliyor Nick ister kötü olsun ister iyi ,bu fanlarla ilgili değil ,Justinin dediği gibi taşradan çıkma çocuklardı ..her istedikleri oldu bu hale gelmeleri, bu kısır döngüde,kendi hayatlarının sınavlarını oluyorlar bizim gibi onun herkesden nefret ettiğini düşünmüyor zamanlama hatası yapıyor bana göre )
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| şuan forumda değil. bi daha ne zaman gelir acaba sürekli takip edicem
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |