![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Seni dans ederken gördüm Ben ayaktakımı gibi görünüyorum Ama sen hala bakıyorsun.. 'Merhaba' dedim, 'ben bir rock yıldızıyım'.. Dedi ki; 'Kim olduğun umrumda değil, Sadece beni yanında götür Ve aklını başından alayım'.. Bu kız çılgındı Tamamen çizgiyi aşmıştı.. Ama beni nasıl da şaşırttı Gözlerim kapalı görürdüm onu.. Sanırım aklımı başımdan aldı.. Böylece çıkmaya başladık O benim paramı harcıyor Ve ben de öyle bekliyorum Dedim ki; 'Bebeğim, neden yeni bir araba?' Dedi ki; ' Ben bir rock yıldızının sevgilisiyim, Sadece bunu kullanayım, Ve senin aklını başından alayım'.. Bu kız çılgındı Tamamen çizgiyi aşmıştı.. Ama beni nasıl da şaşırttı Gözlerim kapalı görürdüm onu.. Sanırım aklımı başımdan aldı.. İşte tipik ben.. Her zaman kolay aşık oluyorum Ve şimdi de nefes alamıyorum.. İşte tipik ben Her zaman kolay aşık oluyorum Ve sen göremezken O aklını başından alıyor..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
şarkıya aşık oldum galiba bu kadar güsel bir giriş olur bukardarmı güsel bir nakarat a giriş olur yok valla bu şarkı başka gerçekten dinleyin ve anlaycaksınız özellikle..blow your mınd diyişi çok güsel aşkımın agzına saglık valla ne güsel söylemiş bebüşüm benim herzamnki gibi harika:wub2:....şimdi yazıyorum çok geçti bu şarkının üstünden ama ben yeni keşfettim valla :bayıldım:.....nese çok uzattım dayı seninde ellerin saglık:17::clap:
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |