![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Keşke tanımlayabilseydim, Aklımdan geçen tüm düşünceleri.. Seçmek için çok büyük görünüyorlar, Hangisini kaybedeceğimi bilemiyorum.. Bu kadar uzaklara düşerken, Sanırım ışığını hiç göremeyeceğim, Benim üzerimden seken, Gözlerinden buraya düşüp parlayan ışığını.. Yardım et bana.. Doğru ve yanlış arasındaki farkı çözmeme, Güçlü ve zayıfın, gündüzle gecenin farkını, Nereye ait olduğumu.. Yardım et bana.. Doğru kararları vermeme, Ne yöne döneceğimi bilmeme, Öğrenilmesi gereken dersleri öğrenmeme, Ve buradaki amacımın ne olduğunu.. İşaretleri karıştırmış gibiyim, Çözemediğim mesajlarla.. Yarı uykulu, asla tam uyanık değilim.. Ve tamamen aşırı yüklendim.. Burada çok fazla bilgi sahibiyim Ve hiçbir şeyi tam olarak kavrayamıyorum.. Gerçeği bilmeliyim Ama çok korkuyorum, o yüzden sormalıyım.. Yardım et bana.. Doğru ve yanlış arasındaki farkı çözmeme, Güçlü ve zayıfın, gündüzle gecenin farkını, Nereye ait olduğumu.. Yardım et bana.. Doğru kararları vermeme, Ne yöne döneceğimi bilmeme, Öğrenilmesi gereken dersleri öğrenmeme, Ve buradaki amacımın ne olduğunu.. Seni bilmek istiyorum Herşeyden çok.. Sana ihtiyacım var, Her rüyamda benim için oradasın Beni seviyorsun, Ben olduğum için.. Melek değil, sıradan bir adamım.. Çözmeme yardım et, Neden arada sıkışıp kaldım, Anlamaya çalışıyorum, neden anlayamıyorum? Neden böyle bilmece gibisin, şaşakaldım.. Çok düşünüyorum ve biliyorum ki konunun dışına çıkıyorum Bütün bu bilgileri düzenlememe yardım edebilir misin? Beynime işkence ediyorum, tüm dikkatimi veriyorum, Ama hala kayıbım.. Ve neye mal olursa olsun, bilmeliyim..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
| Çözmeme yardım et, Neden arada sıkışıp kaldım, Anlamaya çalışıyorum, neden anlayamıyorum? Neden böyle bilmece gibisin, şaşakaldım.. Çok düşünüyorum ve biliyorum ki konunun dışına çıkıyorum Bütün bu bilgileri düzenlememe yardım edebilir misin? Beynime işkence ediyorum, tüm dikkatimi veriyorum, Ama hala kayıbım.. Ve neye mal olursa olsun, bilmeliyim.. ....evet yaa...offfffffff...:cry:
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |