![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
İnsanlar diyor ki; nereye aitsen orada kalırsın.. Ama hayatım boyunca bunun yanlış olduğunu kanıtlamaya çalıştım.. Bulunamayan bir şeyi aradığımı söylüyorlar, Ayaklarımın yere basmadığını gözden kaçırdığımı söylüyorlar.. Fakat bazı anlar vardır, gerçeği inkar edemediğin.. Sıradan bir gün, tıpkı seninle karşılaştığımız gibi.. Hayatın yeni anlamlar kazanması eğlenceli.. Sen geldin ve inandığım şeyleri değiştirdin.. Dışarıdaki dünya beni içine çekmeye çalışıyor Fakat bana dokunamazlar çünkü, Ben sana sahibim.. Sana teşekkür etmek istiyorum Tüm yaptıkların için Ama en fazla beni seçtiğin için, Tek aşkın olarak.. Hayatın yeni anlamlar kazanması eğlenceli.. Sen geldin ve inandığım şeyleri değiştirdin.. Dışarıdaki dünya beni içine çekmeye çalışıyor Fakat bana dokunamazlar çünkü, Ben sana sahibim.. Ve bu beni mahvediyor, Elimi sana uzattığımda orada olmamanın korkusu.. Belki de çok derinlerdeyim, Ama umrumda değil..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |