![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Sabahın erken saatleri, küçük bir café.. Güzel bir görüntü bana doğru geliyor.. Yürürken kalçalarının sallanışını izliyorum, O konuşurken dilim tutuluyor.. Günışığını elbisesinde gördüğümde Kalbim şunları söylüyor.. 'Çıkar onu, çıkar, Hadi başlayalım,hadi..' Tatlı bir ateş yakıyor, İçimdeki adama, içindeki kadını arzulatıyor.. Amerika Güzeli, evet işte sen busun.. Bütün hayallerim gerçekleşiyor.. Sen yaptıklarını yaptığında, Sana daha fazla yaklaşmam gerekiyor.. Amerika Güzeli, beni olduğun yere götür Özgürlüklerin ülkesinde, beni mahkum ettin.. Gözlerimi kapadığımda tek gördüğüm sensin.. Amerika Güzeli.. Güzelliğinin ışıltısını her kızda görüyorum Kıyıdan kıyıya* sen benim kraliçemsin.. Bu eyalette bulunma sebebimsin.. New York'tan Los Angeles'a, kalp kalbe.. Çıkar onu, çıkar Hadi başlayalım, hadi.. Beni güçlendiriyor ve zayıflatıyor İçimdeki adamı, içindeki kadına aşık ediyor.. Amerika Güzeli, evet işte sen busun.. Bütün hayallerim gerçekleşiyor.. Sen yaptıklarını yaptığında, Sana daha fazla yaklaşmam gerekiyor.. Amerika Güzeli, beni olduğun yere götür Özgürlüklerin ülkesinde, beni mahkum ettin.. Gözlerimi kapadığımda tek gördüğüm sensin.. Amerika Güzeli.. Bir şeyi bilmen gerekiyor.. Benim dünyamı sallıyorsun Çünkü öyle güzelsin ki.. *kıyıdan kıyıya: iki alt satırda da belirtildiği gibi, amerika'nın bir ucundan diğer ucuna demek..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |