![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
Yüzüne bakıyorum, gözlerinin içine Dışarıda geçip giden onca şey var ki.. Tüm sesler, tüm manzaralar Yerin üstünde, göğün altında Çok fazla soğuk, çok fazla yağmur Çok fazla kalp acısı, anlatamayacak kadar.. Sana sahipken, dünyayı ne yapayım? Kapatın güneşi, yıldızları, ayı.. Bu odada tüm ihtiyacım olan şeye sahibim Sana sahipken, dünyayı ne yapayım?.. Sokakta yürüyorum, karanlıkta konuşuyorum İnsanların hayallerinin yıkıldığını görüyorum Gözlerimi açıyorum, gerçekçi olmaya çalışıyorum Görünen o ki, benim tek gerçeğim sensin.. Haklı mıyım yoksa haksız mı Tüm ihtiyacım olan şey sensin bu gece.. Sana sahipken, dünyayı ne yapayım? Kapatın güneşi, yıldızları, ayı.. Bu odada tüm ihtiyacım olan şeye sahibim Sana sahipken, dünyayı ne yapayım?.. Ne yapayım parlak yıldızları, yeşil çimenleri, sabah güneşini Ne yapayım rüzgar esintisini, yükselen akıntıyı Kim ne yapsın, bilemiyorum.. Sana sahipken, dünyayı ne yapayım? Kapatın güneşi, yıldızları, ayı.. Bu odada tüm ihtiyacım olan şeye sahibim Sana sahipken, dünyayı ne yapayım?..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 11-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Istanbul,Isparta Yaş: 25
|
Sokakta yürüyorum, karanlıkta konuşuyorum İnsanların hayallerinin yıkıldığını görüyorum Gözlerimi açıyorum, gerçekçi olmaya çalışıyorum Görünen o ki, benim tek gerçeğim sensin.. bu albümde belki de en çok sevdiğim bölüm burası bu arada eline sağlık cemal |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
| şarkının uzunluğuna göre 15 ila 30 dk. arasında bitiyor.. arada sırada uykulu gözlerle, yorgun, aceleyle vs. çevrilmiş şarkılarda oluşan hatalar ilerleyen zamanlarda daha uygun şekilde düzeltiliyor, bilginize..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 07-Aralık-2007 Bulunduğu yer: nick kalbindeeeeeee Yaş: 24
|
Sana sahipken, dünyayı ne yapayım? Kapatın güneşi, yıldızları, ayı.. Bu odada tüm ihtiyacım olan şeye sahibim Sana sahipken, dünyayı ne yapayım?.. yaaaaaaa bu ne aman allahım muhteşem bir söz aşkım benim yaa:wub::wub:
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |