![]() |
| |||||||
| Anketimiz: Forumda iyi vakit geçirebiliyor musunuz? | |||
| Evet, iyi vakit geçiriyorum. | | 35 | 89,74% |
| Hayır, forumda iyi vakit geçirmiyorum. | | 2 | 5,13% |
| Forumdaki arkadaşlıklar beni ilgilendirmiyor. | | 2 | 5,13% |
| Katılımcı sayısı: 39. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
Forum içinde olan muhabbetler, birbiriniz arasında olan iletişimden ve arkadaşlıklarınızdan memnun musunuz? Bu şekilde birbirinizle vakit geçirip, eğlenebiliyor musunuz? Lütfen yukarıdaki şıklardan oy veriniz. |
| |
| | #3 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
ben çok çok çok double çok memnumum...daha önce niye bu siteyi keşfedemediğime yanıyomm.. ama geç de kalmış sayılmam
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| ben sanal arkadaşlıklardan nefret eden birisi olarak buradaki arkadaşlıkların süper olduğunu kendimde 1 sendir biliyorum :nail:ve 4 mayısta da kendi gözümle görmüş oldum süperiz ya:muzy: |
| |
| | #10 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 23-Şubat-2008 Bulunduğu yer: aNkARa Yaş: 20
| Bnde çook memnunum her ne kadar en az girenlerden de olsammm çok keyifli vakit geçiriorumm burda ve Tek girdiğim forum sitesi diyebilirim çünküü diğerlerinde çok sıkılıyorumm herkes kendi halinde oluyooo Maksatları sadece yorumlar yazmakk...:P Burayıı ve hepinizi Sewiorummm...(: |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |