![]() |
| |||||||
| Anketimiz: Forumu rahat kullanabiliyor musunuz? | |||
| Evet, rahat kullanıyorum. | | 31 | 83,78% |
| Hayır, rahat kullanamıyorum. | | 6 | 16,22% |
| Katılımcı sayısı: 37. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Üyesi ![]() Üyelik tarihi: 28-Mart-2008 Bulunduğu yer: ankara,66 vatan 06 mekan Yaş: 20
|
oldukca rahat kullanıyorum... hatta yakında gözüm kapalı bile kullanırım
__________________ __________________________________________________ _ ![]() Bir AdaM İki KaDın.. sadece yakın arkaDaşlar.. Ama SusaN ise Yine Hep BEN..!! HeR sÖzÜmÜz dUdAkLaRdA gÜlÜş OlDu DöNmEk İhtİmAlİ yOk aRtIk O gÜlÜşLeR dÜş oLdU |
| |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ilk başta biraz zorlandım..e tabi alışma evresi doğaldır..ama şimdi gayet rahat kullanıyorum,çok kullanışlı bi forum gerçekten :wink:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| |
| | #6 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
|
şahsen forum kullanma gibi bir özre sahip olmadığımdan hiçbir zorluk çekmiyorum. hatta çok kolay bir kullanımı var belirtmek isterim. her şey elimizin altında.
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |