![]() |
| |||||||
| Anketimiz: Sizce bu site fan club olarak yeterli mi? | |||
| Evet, Fan Club şu an yeterli. | | 22 | 66,67% |
| Hayır, Fan Club yetersiz. | | 11 | 33,33% |
| Katılımcı sayısı: 33. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet Boys Türkiye ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007
|
Size göre bu site bir fan club olarak yeterli mi? BSB Fanlarını bir arada bir kulüp olarak tutup, yeterli paylaşımı kendi içerisinde yapabiliyor mu? Lütfen oylayınız. |
| |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 19-Aralık-2007 Yaş: 20
|
Bence fazlasıyla yeterli burada backstreet boys adına paylaşım yapıp,tartışıp aynı zamanda da eğleniyoruz...Backstreet Boys eninde sonunda buraya gelecektir,fan sayısı da bence gayet iyi ben hiçbir forumun bu kadar sevildiğini görmedim daha önce,,ayrıca ben de sevmedim ![]() Gayet iyi,teşekkürler |
| |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| bence yavaş yavaş büyüyoruz ve ilerliyoruz o yüzden bana yeterli geliyor :wink:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Üyelik tarihi: 20-Ocak-2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 17
| Alıntı:
| |
| |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| şu an için yeterli ama ilerisi için dahada gün geçtikçe iyisi olacağına inanıyorum o yüzden merak etmiyorum kendimiz geliştirmemiz lazım hergün bu da bir gerçek kendi fikrim:nail: |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |