![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
| 81. Oscar Ödülleri, Los Angeles Kodak Tiyatrosu'nda gerçekleşen bir törenle . sahiplerini buldu Slumdog Millionaire, 8 dalda ödül alarak geceye damgasını vurdu. Geçtiğimiz sene hayatını kaybeden Heath Ledger da Oscar'a layık görüldü. ![]() İşte kazananlar: EN İYİ FİLM Slumdog Millionaire EN İYİ YÖNETMEN Danny Boyle (Slumdog Millionaire) EN İYİ ERKEK OYUNCU Sean Penn (Milk) EN İYİ KADIN OYUNCU Kate Winslet (The Reader) EN İYİ YÖNETMEN Danny Boyle (Slumdog Millionaire) EN İYİ YARIMCI ERKEK OYUNCU: Heath Ledger (The Dark Knight) EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCU Penélope Cruz (Vicky Cristina Barcelona) EN İYİ ÖZGÜN SENARYO Dustin Lance Black (Milk) EN İYİ UYARLAMA SENARYO Simon Beaufoy (Slumdog Millionare) EN İYİ ANİMASYON FİLM Andrew Stanton (Wall-E) EN İYİ KISA ANİMASYON FİLM Kunio Kato (La Masion En Petit Cubes) EN İYİ SANAT YÖNETMENİ Donald Graham Burt (The Curious Case of Benjamin Button) EN İYİ KOSTÜM Michael O’Connor (The Duchess) EN İYİ MAKYAJ Greg Cannom (The Curious Case of Benjamin Button) EN İYİ GÖRÜNTÜ YÖNETMENİ Anthony Dod Mantle (Slumdog Millionaire) EN İYİ KISA FİLM Jochen Alexander Freydank (Spielzeugland) EN İYİ BELGESEL James Marsh and Simon Chinn (Man On Wire) EN İYİ KISA BELGESEL Megan Mylan (Smile Pinki) EN İYİ GÖRSEL EFEKT Eric Barba, Steve Preeg, Burt Dalton and Craig Barron (The Curious Case of Benjamin Button) EN İYİ SES Richard King (The Dark Knight) EN SES MİKSAJI Ian Tapp, Richard Pryke and Resul Pookutty (Slumdog Millionare) EN İYİ KURGU Chris Dickens (Slumdog Millionare) EN İYİ FİLM MÜZİĞİ A.R. Rahman (Slumdog Millionare) EN İYİ ŞARKI “O Saya” A.R. Rahman and Maya Arulpragasam (Slumdog Millionare) ÖZEL ÖDÜL Jerry Lewis EN İYİ YABANCI FİLM Yojiro Takita (Departures-Japonya)
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Sean Penn ve Heath Ledger a çok sevindim. Zaten Heath'ın Oscar alması kesindi.. Kırmızı Halı berbattı ama Tören izlenmeye değerdi Sean Penn her sene Oscar almalı benceeee
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
tekrarı falan yayınlanacaksa izlemem gerek bunu, yayın konusunda bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. işi komedyenlik olmayan biri tarafından sunulduğu için önemsemedim ama hugh jackman iyi iş çıkartmış, tekrarını yakalamam lazım. özellikle açılışı.
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 16-Ekim-2007 Bulunduğu yer: Evimde Yaş: 23
|
Evet cnbcede var toren genel olarak zaten hınt odullerı gıbı oldu artık ablamla geyıge vurduk butun tercıhlere mılyoner dıyoduk cıkıyodu.Hugh basarılıydı sovlar cabuk gerceklestı bu sefer.Heathın odul aldıgı yerde cok kotu oldum ya arkadakı resmı ondekı aılesı konukların uzgun bakısları fln.
__________________ ![]() ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| allahım demekki doğru gösrmüşüm bi resim görmüştümde roba benziyo dedim bit gibiydi rob varmış tçrende allah beni ii etsin emi izleyemedim:cry3: tekrarı varsa hemen haber verin dün akşamkini izleyemedim çünkü yaaa:cry: |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| SağoL kankim ya bende izlim tekrarını barim (: kate winslet 'ın ödüL almasına çok sevindim ben seviyorum o kadını (: Ve tabiki Heath Ledger'ın ödüL alınmasına..onun ödüLünü saklıcakları çocuğu 18 ine doldurunca verilecek diye biliyodum ama ailesine verilmiş galiba..? |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |