![]() |
| | #1 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ![]() 7 Mart 2010 akşamında 82.si düzenlenecek olan Oscar Ödül Töreni, bir süre önce açıklanan duyuruya göre 'En İyi Film' kategorisine 10 filmi alacak. Daha önce 5 filmden oluşan kategori, filmlerin çokluğuyla orantılı olarak genişletilmiş. Bunun dışında, 2009 törenini müzikal bir havada sunan Hugh Jackman, törene bu sene sunuculuk yapmayacağını açıkladı. Mart akşamı gerçekleşecek olan tören için Ben Stiller ve Robert Downey Jr. da düşünülmüştü elbet ama yönetmelik, bu sene eskilerden iki isimde karar kıldı; Alec Baldwin ve Steve Martin. Komedi filmlerinin usta isimlerinden Martin, daha önce Oscar adayı olmazken, Baldwin, 2003 çıkışlı "The Cooler" adlı yapımla 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' dalında aday oldu.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! Konu ChAoS@yeal tarafından (15-Kasım-2009 Saat 19:41 ) değiştirilmiştir. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| ![]() Bu yıl 82. defa düzenlenecek Akademi Ödüllerinde, En İyi Yabancı film kategorisinde aday olması için kendi ülkelerinin aday gösterdiği filmlerin tam listesi belli oldu. Akademi Başkanı Tom Shearak’ın açıkladığı listede toplam 65 film bulunuyor. Türkiye’den “Güneşi Gördüm” adlı filmin aday gösterildiği listedeki filmlerden, hangilerinin kesin aday olarak kabul edildiği 2 Şubat 2010, ödüle layık görüldüğü ise 7 Mart tarihlerinde belli olacak. Almanya / “Das Weisse Band” / Michael Haneke Arnavutluk / “Alive!” / Artan Minarolli Arjantin “El Secreto de Sus Ojos” / Juan Jose Campanella Avustralya / “Samson & Delilah” / Warwick Thornton Avusturya / “For a Moment Freedom” / Arash T. Riahi Bangladeş / “Beyond the Circle” / Golam Rabbany Biplob Belçika / “The Misfortunates” / Felix van Groeningen Birleşik Krallık / “Afghan Star” / Havana Marking Bolivya / “Zona Sur” / Juan Carlos Valdivia Bosna-Hersek / “Nightguards” / Namik Kabil Brezilya / “Time of Fear” / “Sergio Rezende” Bulgaristan / “The World Is Big and Salvation Lurks around the Corner” / Stephan Komandarev Çin / “Forever Enthralled” / Chen Kaige Çek Cumhuriyeti / “Protektor” / Marek Najbrt Danimarka / “Terribly Happy” / Henrik Ruben Genz Endenozya / “Jamila and the President” / Ratna Sarumpaet Ermenistan / “Autumn of the Magician” / Rouben Kevorkov ve Vaheh Kevorkov Estonya / “December Heat” / Asko Kase Filipinler / “Grandpa Is Dead” / Soxie H. Topacio Finlandiya / “Letters to Father Jacob” / Klaus Haro Fransa / “Un Prophete” / Jacques Audiard Güney Africa / “White Wedding” / Jann Turner Gürcistan / “The Other Bank” / George Ovashvili Hırvatistan / “Donkey” / Antonio Nuic Hindistan / “Harishchandrachi Factory” / Paresh Mokashi Hollanda / “Winter in Wartime” / Martin Koolhoven Hong Kong / “Prince of Tears” / Yonfan, İran / “About Elly” / Asghar Farhadi İspanya / “The Dancer and the Thief” / Fernando Trueba İsrail / “Ajami” / Scandar Copti ve Yaron Shani İsveç / “Involuntary” / Ruben Ostlund İsviçre / “Home” / Ursula Meier İtalya / “Baari” / Giuseppe Tornatore İzlanda / “Reykjavik-Rotterdam” / Oskar Jonasson Japonya / “Nobody to Watch over Me” / Ryoichi Kimizuka Kanada / “I Killed My Mother” / Xavier Dolan Kazakistan / “Kelin” / Ermek Tursunov Kolombiya / “The Wind Journeys” / Ciro Guerra Kore / “Mother” / Joon-ho Bong Küba / “Fallen Gods” / Ernesto Daranas Litvanya / “Vortex” / Gytis Luksas Lüxemburg / “Refractaire” / Nicolas Steil Macaristan / “Chameleon” / Krisztina Goda Makedonya / “Wingless” / Ivo Trajkov Meksika / “Backyard” / Carlos Carrera Morocco / “Casanegra” / Nour-Eddine Lakhmari Norveç / “Max Manus” / Espen Sandberg ve Joachim Roenning Peru / “The Milk of Sorrow” / Claudia Llosa Polanya / “Reverse” / Borys Lankosz Portekiz / “Doomed Love” / Mario Barroso Porto Riko / “Kabo and Platon” / Edmundo H. Rodriguez Romanya / “Police, Adjective” / Corneliu Porumboiu Rusya / “Ward No. 6″ / Karen Shakhnazarov Sırbistan / “St. George Shoots the Dragon” / Srdjan Dragojevic Slovakya / “Broken Promise” / Jiri Chlumsky Slovenya / “Landscape No. 2″ / Vinko Moderndorfer Sri Lanka / “The Road from Elephant Pass” / Chandran Rutnam Şili / “Dawson, Isla 10″ / Miguel Littin Tayvan / “No Puedo Vivir sin Ti” / Leon Dai Tayland / “Best of Times” / Yongyoot Thongkongtoon Türkiye / “Güneşi Gördüm” / Mahsun Kırmızgül Uruguay / “Bad Day for Fishing” / Alvaro Brechner Venezüela / “Libertador Morales El Justiciero” / Efterpi Charalambidis Vietnam / “Don’t Burn I” / Dang Nhat Minh Yunanistan / “Slaves in Their Bonds” / Tony Lykouressis
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Hugh Jackman gelmiş geçmiş en iyi sunucusuydu oscarın.. ödülleri bıraktım,sırf Hugh çıksın die bekledim yaa Mükemmeldiii ![]() Mahsun Oscar alır mı alır ![]() :d (gülerim ama ya )
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| artık Hugh Jackman yok nilom şansına küs ![]() yalnız Mahsun'u Oscar ödülü alırken bi düşünsene ![]() valla 'Güneşi Gördüm' filmini izlemediğim için bi yorum yapamıcam, ama daha iki film yapmış yönetmenin Oscar'ı alması komik olur gibime geliyor.
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
walla aday adayı olması bile gzl ama diğer filmleri izlemediğim için alır mı bilemicem ![]() aynen nilom katılıyorum saana hugh için uykusuz bile kalırım ![]() off onunda karısı bi çirkin ya neyse :/ nedir bnm bu bahtım...bide oscar alsak turkiyeyi duymayan kalmıcak artık ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
karısını işin içine katma benim damarımı kabartma.. o nasıl bir yaratıktır yaaa. ıyyyk. Neyse konu dağılmasın,Güneşi gördüm güzel bir filmmiş diolar,oscar alırsa gurur duyarız tabii..
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| valla ben şahsen o filmi çok beğenene de şahit oldum, nefret ettim iğrenç bi film olmuş diyene de.. kendim de izlemediğim için bi yorum yapamıcam, ama gurur duyarız tabikide bir türk olarak her ne kadar işin içinde mahsun olsada
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |