![]() |
| | #1 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
Buffy'nin Willow'u How I met your mother'ın Lili'si Amerikan pastası,Buluşma olayı gibi komedi filmlerinin oyuncusu Alyson Hannigan Buffy The Wampire Slayer daki rol arkadaşı Alexis Denisof ile 2003 yılında evlenmişlerdi. Alyson Hannigan geçtiğimiz hafta hamile olduğunu açıkladı. Çiftin ilk çocukları önümüzdeki ilk bahar dünyaya gelicek... kaynak: people ![]() ![]() Aaaah ahh Angel zamanı ölüyodum bu Alexis için yaa ![]() çok sevdiğim yakıştırdığım bi çiftti. Allah mesut etsin,Bebekleri sağlıklı olur analı babalı büyür inş
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 25
| wesley bizim wes ha willowla evli :WOT:lem daha yeni öğrendim heee annem bile beğenirdi wesi ya allah mesut etsin bebeler habire arka arkaya geliyo hade bakalım resimlerinide görürüz inş.:w00t: |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
umarım how i met your mother'ı etkilemez, hamile kaldığından dolayı diziye bebek ekleme gibi olaylara girerler mi acaba? gerçi yeni bölümlerini izleyemedim, belki de marshall ve lily için uygun bir senaryo hazırlamışlardır.. ![]() ne derler, allah analı babalı büyütsün..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
barney i düşünemiyorum çok tatlı olmuş ya ayrıca resimler için teşekürler canım:48:Alllah analı babalı büytsün cemalimin dediği gibi:48: | |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |