![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ![]() Oscar ödüllü aktör Morgan Freeman ciddi bir trafik kazası geçirdi. 71 yaşındaki aktörün aracının kontrolünü Mississippi Otoyolu'nda kaybettiği ve aracın birkaç defa takla attığı belirtildi. Kaza sonrası uçakla hastaneye götürülen Freeman'ın yapılan müdahaleler sonrası yüksek derecede hayati tehlikeyi atlattığı açıklandı. Ciddi çok üzüldüm yaaa allah acil şifalar versin... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ABD'nin Mississippi eyaletinde önceki gün geçirdiği trafik kazasında yaralanan Oscar ödüllü aktör Morgan Freeman'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Oyuncunun halkla ilişkiler sorumlusu Donna Lee yaptığı açıklamada, Freeman'ın dün gece girdiği ameliyatının yaklaşık 4.5 saat sürdüğünü kaydetti. ![]() Lee, oyuncunun keyfinin yerinde olduğunu ve bu sabah ailesinin kendisini ziyaret ettiğini söyledi. 71 yaşındaki ünlü oyuncu ve 48 yaşındaki Demaris Meyer, önceki gece eyaletin Tallahatcie ilçesindeki otoyolda geçirdikleri trafik kazasından sonra Memphis'deki tıp merkezine kaldırılmıştı. Freeman'ın kazada kolu ve dirseği kırılmış, omuzu zarar görmüştü. Mississippi otoyol devriyesinin soruşturduğu kazanın nasıl meydana geldiği henüz bilinmiyor. Kazadan sonra Freeman ve Meyer, sıkıştıkları araçtan bir kesici yardımıyla çıkarılmıştı. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 18-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: ankara Yaş: 26
|
asıl kaza yapması gerekenlere bişey olmaz hep melek gibi insanlara olan olur zaten cidden çok üzüldüm duyduğumda :cry: bir an önce iyileşecektir ben inanıyorum...bu arada batman filmi ne kadar uğursuzmuş yaa milletin başına gelmeyen kalmadı...
__________________ |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |