![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: USA
| 1... William Friedkin'in "Şeytan" (The Exorcist) filmi. ![]() 2... Stanley Kubrick'in "Cinnet" (Shining) filmi. ![]() 3... Ridley Scott'ın "Yaratık" (Alien) filmi. ![]() 4... Jonathan Demme'nin "Kuzuların Sessizliği" (Silence of the Lambs) filmi. ![]() 5... James Wan'ın "Testere" (Saw) filmi. ![]() 6... John Carpenter'ın "Cadılar Bayramı" (Halloween) filmi. ![]() 7... Wes Craven'in "Elm Sokağında Kabus" (Nightmare On Elm Street) filmi. ![]() 8... Hideo Nakata'nın "Halka" (Ringu) filmi. ![]() 9... Robin Hardy'nin "Gizemli Adam" (The Wicker Man) filmi. ![]() 10... Richard Donner'ın "Kehanet" (The Omen) filmi. ![]()
__________________ Everynight I pray on bended knee.... Someday I will be.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| ya git işine ya aman gözünü sevim birlikte korku filmine gitmeyelim sen dalga geçersin tüm filmle![]() şeytan,kehanet ve kuzuların sessizliğini izledim.Gerçekten listeye gireceklerin başındalar. ama tabi kehanetin ilk ini izlemiştim..sanırsam 80 lerde çekilmiş versiyonuydu.bu yeni versiyonunuda izlicem |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 02-Eylül-2007 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 25
|
genelde konusu şeytan olan konuları hiç bi zaman korkutucu bulmam zaten korku filmi sewmem çünkü beceremiyolar en güzeli gerilim filmleridir... tabiki halka ve saw ayrı bi konu...
__________________ ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Çaylak Üye ![]() Üyelik tarihi: 25-Ocak-2009 Bulunduğu yer: AnTaLYa Yaş: 18
|
halkayı bende çook kez izledim artık insan bir yerden sonra harbiden gülmeye başlıyo .. Dve diğerlerine gelirsek elm sokağı kabusu, kuzuların sessizliği ve testerenin bütün bölümlerini izlemişimdir (kuzularn sessizliği hariç hehe... ![]() o tek bölümlük bir film) benim en çok sevdiğim filmlerdir ..![]() |
| | |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |