![]() |
| | #3 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
höynk...noluyo len, bu bahsedilen cemal ben miyim yani?..hayır ne alaka onu çözemedim.. ![]() edit: madem özel hayatlar ifşa ediliyor, sen kaşındın gülay..işte karşınızda angelnick nickinin arkasına saklanan ve aslında nicki devilnick olması gereken gülay'ın estetik operasyon geçirmeden önceki hali.. :haha:
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| |
| | #6 (permalink) | |||
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Alıntı:
kıvırcık biriyim onuda biliyon ama benim foto daha gerçekçi olmuş:haha:Alıntı:
valla tatlım o kadar korktumki zaten acil çıkacaktım nası yazdığımı bilemedim bide can dedi sen bittin dedi tmm dedim gülay sen banner oldun(bu sefer doğru yazdım:haha![]() seninde yakında özel hayatını deşifre edip fotonu koycam merak etme klava:![]() Alıntı:
| |||
| |
| | #7 (permalink) |
| Üye ![]() Üyelik tarihi: 26-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: Evde Yaş: 24
| Gülay görmeyeli büyüyp serpilmiştim.Maşallah nazarlar değmezsin :haha: Cemal'in resmi o kadar da kötü değil.Yüzü sanırım kirli oluyor Ya da her neyse artık:haha: Yüzüne ayrı bir çekicilik katmış |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |