![]() |
| | #1 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
|
evett başlığı gördünüz sonunda angelnick kardeşimle antalyada görüştük(kendi de bilmiyo gerçi ) çok sıcak bi karşılama oldu. öncelikle selamlaştık kucaklaştık![]() selamlaşma faslını geçtikten sonra gezmeye karar verdik rehber de tabiki gulayy ben dedim denize manzaralı bi yerlere gidelim..ama tutturdu park'a gidelim oyun oynayalım..manyak işte antalyaya park görmeye mi geldim ben neyse parka gittik mecburen hemen boştaki tahteravalliye atladık.. gulayy biraz fazla kaptırdı kendini galiba ![]() ![]() ![]() sonra salıncağa binmek istedi ben de salıncak sırası beklerken bi de ne göreyim bizimki gördü bi demirden çubuk başladı barfiks yapmaya ![]() ![]() ![]() sonunda anladı parkta gezilmeyeceğini ve bu sefer de benle spor yapmaya karar verdi.. keçi gibi inadı var ben yapmak istemiyom dedikçe zır zır ağlamaya başladı ![]() mecburen he demek zorunda kaldım ![]() sürekli olarak çok iyi boks yaptığını söyleyip dururdu bana(forumda da benzer yazılarını bulabilirsiniz) ben de gönlü olsun dedim ve hadi o zaman göster marifetini diyerekten başladık maça .. ama itiraf etmeliyim boks konusunda çok yetenekli gerçekten de![]() ![]() ![]() ![]() gulayy'ın boksdaki yeteneklerini gördükten sonra bu kez de 'abicim gel karate yapalım senle' demez mi.. önce uyardım 'bi kaza gelicek başına vazgeç bu sevdadan ' diye.. her zamanki gibi yine dinlemedi sözümü ve bu kez de karate yaptık (bunların olacağını bilsem gelirmiydim antalyalara )![]() karatedeki yeteneklerini sergileyen gulayy herhalde dedim artık doğru düzgün bi yerleri gezdirir bana.. ama nerdee.. meğersem yeni başlıyomuşuz bu sefer de hiç anlamadığı bi sporda bana meydan okudu! bu spor tabii ki futbol başka ne olabilirdi ki etme eyleme sen anlarsın futboldan ayağın başın kolun molun kırılır sakat kalırsın dedim ama dinleyen kim? sanki öyle ortalığa konuşuyorum ben![]() ![]() ![]() bi kaza olacağı belliydi zaten ama neyseki çabuk toparladı kendini.. çok sağlam bünyesi varmış gerçekten de takdir ettim ![]() ehh artık yapacak başka spor yoktur dedim.. ama demez olaydım![]() 'abicim bilek güreşi yapalım.. yeterince madara ettin beni bari bilek güreşinde kapışalım da gör gücümü' dedi.. kardeşimi kırmak istemediğimden ona da 'peki' dedik.. ama gulayy'ın bilek güreşinde bilmediği bişey vardı... bilek güreşi tek elle yapılır.. o bunu henüz bilmiyordu![]() ![]() ![]() gücüne hayran kaldım gerçekten de ![]() ![]() ehh artık veda zamanı gelmişti.. benim için güzel bi gündü. her ne kadar gel bar'a gidelim cafe ye gidelim olmadı halay çekelim desemde bi türlü ikna edemedim gulayy'ı.. ama saolsun çok iyi karşıladığı gibi çok da güzel uğurladı benii![]() gerçi ben uçağa bindikten sonra neler yaşadı bilmiyorum.. mutlu mutlu evine dönmüştür diye düşünmüştüm![]() ![]() ![]() ![]() :haha: :haha: :haha:
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! |
| |
| | #2 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 24-Temmuz-2007 Yaş: 27
|
hahahahaha(bu böle gider..) işte bu ya, ne zamandır beklenen konu.. ah be gülay, ne diye kaşınıp durursun ki.. ama bu burda bitecek gibi değil, to be continued..
__________________ ![]() "together we stand, divided we fall" |
| |
| | #3 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: artık sadece Bursa Yaş: 29
| puhahaaaa :muhahaha::muhahaha::muhahaha::w00t: işte bu yaaa sonunda bugunlerıde görduk.:biggrin: elıne koluna klavyene tuşuna kablona elektirğine sağlık abi.:victory: sonunda bee bu cadının da konusu açıldı :d
__________________ ![]() |
| |
| | #4 (permalink) |
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 05-Temmuz-2007 Bulunduğu yer: AntaLya - MaNavgat Yaş: 20
| Arkadaşlar aslında yalan demicem Ben selçuğa piknikte başımda gelenleri anlatmıştım oda fazla fazla abartarak karşınıza sanki biz buluşmuşuzda ben onu parka götürmüşüm de gibi bişiler yapmış ki taktir ettim güzel olmuş ağzım 2 metre açık kaldı Sulçii yani tmm açtın ama benden kurtuluşun yok biliyosundur bunu gerçekten yapmak hiç mi hiç istemezdim ama beni zorladın o yüzden bu konuya koymucam ki benim konu aktif olmasın Öyle bi resim koycam ki kısmetin kapancak canım geçmişler ola |
| |
| | #5 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| komiksin sulçi evet ama sen şimdi görürsün gülay bunun altında kalmaz yani.. kapatcak kısmetini şimdi yürü gülay arkandayım :muhahaha: erkekler sizde buna fazla gaz vermeyin onun işi bitecek şimdi.. size de gelmesin sıra :haha: buarada senin konun devam edicek sulçi sen hiç üzülme asıl aktif konu odur :d
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| |
| | #6 (permalink) | ||||
| Backstreet's Back! ![]() Üyelik tarihi: 13-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 27
| Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() Alıntı:
![]() sn iste aktif ederim her daim![]() ![]() resim koyacakmış pehhh ![]() ordan burdan bul resimleri koy konuyaa.. benimki el emeği göz nuru.. sen gibi kopyala yapıştır yapmıyozz![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ama kabul et güzel konu açtım ![]()
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! | ||||
| |
| | #7 (permalink) |
| Fan Club Moderatörü ![]() Üyelik tarihi: 26-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 23
| çok korktum sulçi :6::6: dün benden yediğin lafları unutma canım.. istersem çok fena yaparım biliyosun :w00t: ben senin konunu da aktif tutarım sen merak etme :muhahaha:
__________________ “Next time you forget you’re Blair Waldorf, remember I’m Chuck Bass, and I love you.” You know you love me, xoxo, gossip girl! |
| |
| | #9 (permalink) | |
| Alıntı:
sen yeter ki iste
__________________ küçücüktüm küçücüktüm oltayı attım denize, bir üşüşüverdi balıklar denizi gördüm! büyüdüm,işsiz kaldım aç kaldım, para kazanmak gerekiyordu.. girdim insanların içine insanları gördüm!! | |
| |
| | #10 (permalink) |
| Forum Polisi ![]() Üyelik tarihi: 10-Mayıs-2007 Bulunduğu yer: Edirne <3 Yaş: 24
|
şimdi olmamış ama bu. ı ıh beğenmedim. hiç gülmedim... komiklerden sorumlu şahsiyet olarak hiç komik bulmadım.. performans düüşüklüğü gözledim sende selçuk.. daha iyisini yapabilirdin.... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() |
| |
![]() |
| Bu Yazıyı Diğer Sitelerde Paylaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |